![]() |
Bobo'ya rest Sözleşmesi 2010'da bitecek sambacının, 'Nobre'ye ekstra verirseniz ben de isterim' talebi, 'Herkes hak ettiğini alıyor' denerek reddedildi. http://www.fotomac.com.tr/2009/03/29...F80D145AFx.jpg Bobo'ya rest! Beşiktaş'ta yabancı futbolcuların zam talepleri her geçen gün artınca, yönetim isyan etti. Delgado'nun bonservisinin alınması sırasında yıllık ücretine ekstra zam yapılması, ardından sezon sonunda sözleşmesi bitecek Nobre'nin, "Ben de onun kadar para isterim" demesi Bobo'yu da harekete geçirdi. Sambacı, yönetimle yaptığı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D görüşmede, "Eğer Nobre istediği parayı alırsa ben de zam isterim" dedi. TAKIM ARIYOR! Bobo'nun bu talebine kızan yönetimin ise "Takımda herkes hak ettiği parayı alıyor. Kimseye fazla ya da eksik ödenmiyor. Seninle de anlaşmamızı uzattık ve o şartlar aynen geçerli kalacak, ekstra bir zam olmayacak. İster kalırsın, ister gidersin" dediği öğrenildi. Brezilyalı yıldızın bu yanıta moralinin bozulduğu ve menajerinden kendisine takım bulmasını istediği iddia edildi. |
adam haklı eğer Nobre alırsa o da ister tabi yönetimde galiba gönderecek yer arıyor ki hemen resti çekmiş. |
herkese o kadar para verilirse... |
Yalan haberdir ya,yine saçmalamaya başladılar... |
basın yazacak şey sıkıntısı içinde, levent erdoğan çıkıp 1-2 boş açıklama yapsın da sayfaları dolsun şunların, yazık adamlara ya... |
yalandır bence de |
sözleşme sonuna kadar zam olmaz,çıksın haketsin önce.beşiktaş kimsenin hakkını yemez |
sampiyonluga gidiyoruz ya medya is basinda ..... bu haberlere sadece gulerim |
Dabi dabi... |
Cevap: "MEDYA" ayrıca boboya hak veririm nobre alıcaksa boboda alsın... |
ya püff habere bak buna kim inanır !!!! |
Komik :) |
Asparagas haber ! |
rest e karsı rest verecen burası besıktasss bızde oynmak ıstemeyen yollaaa gıtsınn |
Şampiyonluk havasna girmiş olan Beşiktaşımızı yıpratmak için çıkarılan asılsız haberler bunlar...Ne zaman işler yolunda gitse bole şeyler çıkarmaya bayılırlar... |
Kolpadır bu haber.... |
Atiyorlar,iddia ediyorum bobo nobreden daha iyi golcu attiklari golleri karsilastirirsaniz anlarsiniz.liverpolla attigi golu hala unutamiyorum.Adamin degerini en iyi tigana bildi helal olsun ona.Sag kanatta garibimi golden uzaklastiriyorlar. Ne araya kosular yapiyordu eskiden fenere bir tane kadikoyde atmisti delgadonun ara pasinda |
Türkiye`de Saat: 20:54 . |