![]() |
Denizli olmadan asla http://www.fotomac.com.tr/2009/03/29...B8DB39290x.jpg Şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş'ta yönetimin, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların ilk etapta teknik direktör Denizli'nin sözleşmesini uzatmayı planladığı, ardından da yeni kadronun oluşumu için tecrübeli hocayla birlikte düğmeye basacağı belirtildi. Yüz yüze yapılan ilk görüşmelerde http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D sözleşme uzatma önerisine 'Evet' demeyen, ancak kapıyı da kapatmayan Mustafa Denizli'nin ligdeki durumun netleşmesini beklediği bildirildi. Başkan Yıldırım Demirören'in de transferde başarılı çalıştırıcının vereceği rapor doğrultusunda hareket etmek istediği ifade edildi. |
İnşallah bu sene Denizli gider tek dileğim bu.. |
inşallah denizli senelerce kalır tek dileğim bu... |
denizli gitsinde yerine kim gelicek??? |
Şu sezonu hayırlısıylan bi bitirelim ilk önce...Bobo gidiyor Saviola geliyor, Nobre gidiyor Ronaldo geliyor, Denizli gidecek mi kalacak mı...Ne ayak anlamadım...Şampiyonluk gelsin hele bi bakalım, sonra gidenlerde kalanlarda belli olur zaten...Yönetim şimdi Denizli'ylen 5 yıllık anlaşma yapsa ne olur yapmasa ne olur, yaptı diyelim, evimizde Fb'ye ve Gs'ye yenilirsek görürüm o zaman ben Demirören ve çetesini, anında kapının önüne korlar Denizli'yi, bu işler böyle yanii... |
biz bu sene kimseye malup falan olmayız.. ama dediğin doğru yönetimin ne yapacağı belli olmaz denizli ne olursa olsun takımın başında olmalı.. |
bu basındaki gelecek senenin takımını kurma isteği nerden oluştu anlamadım, sanki en yakın rakinin 10 puan önündeyiz, ne bu ya, fikstürümüz hakikaten zor, hiç bir şey belli değil, sadece güçlü ve dengeli bir takım olma yolunda ilerliyoruz, oyuncularda istek ve hırs ve denizli'nin lider kişiliği var, bunlar avantaj ama hiç bir şeye yok daha ortada, bi şampiyon olalım, üzerimizdeki bu ölü torağı kalksın, bi açılalım ferahlayalım gerisi daha kolay olacaktır, zaten şampiyon olduğumuzda denizli de gerizekalı değil herhalde direkt şamp. igine katılacak bir ekibi bıraksın, boş tartışmalar bunlar, geçiniz... |
kalsın ya takım denizliye güvenio bu güzel bişi.... |
Denizli şampiyon yap bizi bitir özlemi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:23 . |