![]() |
erkan beklemede Devre arasında İsveç'in Hammarby takımından transfer edilen ancak siyah-beyazlılarda fazla forma şansı bulamayan Erkan Zengin, her şeye rağmen sabırlı olduğunu söyledi. İdmanlarda çok çalıştığını ifade eden Erkan, "Ben her zaman göreve hazırım" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
içinde bulunduğu camianın kıymetini bilip çalışmaya devam etmeli,mutlaka forma şansı bulacaklardır |
herkez bu yolda yeri geldiğinde üstüne düşen görevi yapacaktır insallah erkan takıma cok katkı sağlar uzun yıllar |
Gelecek yıl için umutluyum Erkan kendini gösterecektir. |
Bonservisi alınırsa tabi.. 10 dkka bile forma şansı verilmeyen adamı "beğenmedk" deyip geri yollarlarsa hiç şaşırmam..Fenerlisi, GSlisi bile övüyordu bu adamı..Elimizden kaçırmayız umarım.. |
ben eminimki bu adam formayı aldı mı bırakmaz |
aynen bncede bırakmaz en önemli özelliği hırsı zaten çok hırslı oyunda bile çok izlemesekte gördüklerimi söylüyorum inşallah oynar artık yada seneye bonservisi alınsın çnkü oynama vakti geldi yanii |
maç esnasında oyunda önde olduğumuz zamanlar ilerleyen dakikalarda oyuna alınabilir.Arada forma verilmeli.Doğru düzgün izleyemedik daha adamı |
Erkan,zamanı gelince bu formayı kapacaktır üstelik bir daha bırakmamak üzere :) |
evet bırakmasın zaten sağ kanadımızın dinamosu olabilir isterse denizli formayı verse zaten o bırakmıcak hiç sanmıyorum.. |
ankara kupa macında oynar erkannn... futbolu ıyı bılıyor ve teknıkkk tek eksıgı kondsıyyonnnnnn |
önümüzdeki sene için umutluyum gayet ii bir oyncu.. |
herkes her dönemde forma bulamayabilir, denizli eminim ki onu önümüzdeki sezona ciddi bir alternatif olarak düşünüyordur, onu kadrosunda deneyecektir, ama bu yıl dikkat edilirse şampiyonluğu kazanmak için çok fazla oyuncu denemiyor, oynattığı sabit 14-15 adam var... |
Türkiye`de Saat: 05:00 . |