![]() |
Kazım Beşiktaş yolunda Siyah-beyazlı takımda oynamaya sıcak bakan sarı-lacivertli futbolcunun, son yapılan görüşmede yöneticilere ‘Gelirim’ cevabı verdiği belirtildi. Siyah-beyazlı takım yöneticilerinden Mario Berk’in daha önce Beşiktaş’a gelmesi için görüşmelerde bulunduğu F.Bahçeli Kazım ile yeniden iletişime geçildiği ileri sürüldü. Gelen haberlere göre Kazım’ın gelecek sezon için Beşiktaş’ta oynamaya sıcak baktığı ve ‘Gelirim’ cevabı verdiği belirtildi. Bu gelişmelerin ardından yönetimin önümüzdeki günlerde Kazım ile tekrar bir araya gelerek, ücret konusunda masaya oturacağı öğrenilirken iki tarafın da problem yaşamayacağı ve anlaşma sağlanacağı söylendi.. |
Kabus geri mi dönücek... |
aman uzak dursun bizden istemiyoruz fenerin eskisini |
fenerde yaptıklarını Beşiktaşta sürdüreceksen LAZIM DEĞİLSİN!!!Ama bizde iyi işler çıkaracağını düşünüyorsan öyle gel.Nobre örneği gibi... |
Kazım gibi bir oyuncunun özellikle de eziklerin eskisi bi oyuncunun bizde yeri yok.! |
yookk artık..!!! |
aman yönetim aman...tam ernst ile iyi bir transfer yaptilar diyoruz...burnumuzdan getirmeyin...kazim lazim degil bize! |
Bu Yönetim Nezaman Akıllanacak ? Başka Futbolcumu yok yahu.. |
nasılsa yalan haber daha 2 hafta önce yalanladı basın toplantısında mario berk bu haberi.Ama işin gerçeği benim düşüncem gelse faydalı olur. Sağ açık Beşiktaşın kanayan yarası resmen solda Tello gibi çalışan bide sağ kanat olsa uçar bu takım |
yeter artık fenerden oyuncu istemiyoruz..... |
istemiyorum kalbi olarak ama aklimla dusundugum zaman iyi bi kazim cok iyi seylerde yapabilir gibi geliyor bana futbol yetenekleri kucumsenmeyecek kadar fazla bence |
yalan haber fenerbahce nobreye teklif yapmasi icin ugrasiyorlar bu yuzden yalan haber |
bu ne yha saçmalamasınlar |
aslında begendıgım bır oyuncuu besıktas ıs yapar mı bılmemm |
istemezük. |
haber yalan gibi |
yok yaa... |
bıkdık bu fb nin kullanp çöpe attıklarıyla ismimizin anılmasınan ya bu kadarla da kalmıyor başkan gza geliyor alıyor |
Yeeeeeterrrrrrrrrrrrr Yıldırımmmmmmmmmm Demirörennnnnnnnn!!! |
İstemiyorum!!!! |
fener döküntüleri toplama kanpına döndükkk... |
yeter artık ya fenerin artıklarını biz mi toplıcaz:mad: |
Mario Berk açıklama yapmıştı Kazım ile ilgilenmiyoruz diye.Bu yüzden haber balon.İnanmayın... |
Asparagas belli :) |
yalan haber |
fener kazımı gozden cıkarmıs medyasıda pıyasa yapmaya baslamıs. hoca bu transfere ızın vermez bence balon hbr gıbı geldı |
inanmıyorum bu habere |
Kazim hatayi onceden yapti.. 5 kurus fazla para icin Besiktas yerine Feneri tercih etti.. Gelmez gelemez kimse kafaya takmasin!! |
fbli topcu istemiyoruz |
Arkadaşlar,duygusal hareket etmeyelim.. Kazım belli bazı özellikleri ile ,kesinlikle hangi takımda oynarsa oynasınçok faydalı olabilecek,çok güçlü altyapısı olan ve karakter özellikleri ile de FB ile uyuşmayan genç bir oyuncu..Sürekli oynatıldığında çok faydalı olacak bir oyuncu..ama Holosko ile çok benzeşen özellikleri var ve Eğer holosko lu bir taktik geliştirilecek ise onu yedeği olarak alınmalı ve kadroda tutulmalı..haa..FB li imiş GS li imiş beni hiç ilgilendirmez..artık bunları aşalım..ben adamın sağlayacağı faydaya bakarım..Ardayı kim istemez..Gökhan Gönül'ü kim istemez,Ben asıl Volkan Demirel i isterim mesela..Eziklerin ağzı açık kalır öölece bakakalırlar.. |
Alıntı:
|
ya katılıyorum kazım beşiktaşa olmaz bizim takımımıza olmaz aylak bir oyuncu bizimoyuncularımızın hepsi çalışkan oyuncular kazım yapamaz bizde klubedeki maç izleme olayına gelince fenerdeki hava başka bizdeki hava başka gelse oda farklı olcaktır kesinlikle ama durum kazımın yapısından dolayı beşiktaşta olmaması gerektiği |
Gülüyorum geçiyorum zuahuah :D:D |
Türkiye`de Saat: 12:59 . |