![]() |
Meşalelerle Takımımızı karşılıyoruz! |
Bugün gidiyorum Beşiktaş'a inşallah foto falan çekebilirim hatta video falan çekebilirsem de süper olur... |
Alıntı:
|
Muhteşem bi eğlence olacak =) |
Alıntı:
özlemcim her gün güzel haberler veriosn sayende mutlu oldm dediğin gibi videoda çeksen süper olur :D |
arkadaşlar organizasyonu herhangi bir kanal gösterecek mi? gidemiyoruz:(bari izleyelim.. |
BJK TV, NTV SPOR , HABERTÜRK.. bu kanallardan birisi kesin canli gösterecektir |
inşallah gösterirler yaa..bunu kaçırmak istemiyorum.. |
NTV SPOR da canlı gösterilecek arkadaşlar bilginize :) |
Buyrun meşale şovumuzun görüntüleri ilk kez BJK TV de yayınlandı...Ve NtvSpor'da bu dakikalarda Magic-Cavaliers Maçını gösteriyordu...Fenerbahçe'nin yada Galatasaray'ın böyle bi şovu olsa(ki yapmaya yürekleri yetmez) canlı olarak gösterirlerdi :@ http://www.youtube.com/watch?v=4KtMt5pRq-M |
Alıntı:
Fotoğrafları göremedik daha :) |
bası cok guzeldı organızasyonun ama maalesef sonu emnıyet guclerının bızlere terorıst muamelesı yapmasıyla sonuclandı. panzerlerden sıkılan tazıklı sular atılan bıber gazları vs. anlam veremedık cok kotuydu ama organızayon mukemmel oldu sampıyonluk kutlaması gıbıydı keske sonu boyle bıtmeseydı |
sonu hariç mükemmeldi ama sonunda öle şeyler gördükki bi anlamı kalmadı hala o ağlayan küçük çocuklara üzülüyorum ve o onların etkisindeyim:( |
Türkiye`de Saat: 15:50 . |