karakanat | 01-04-2009 12:25 | Alıntı: neilblack´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 945676)
kusura bakma ama futbolu yorumlama yönün çok zayıf tek bildiğin istatistik üzerine konuşmak futbol istatsitik oyunu olmaktan yıllar önce çıktı,ben delgadonun attığı gole istatistiğe bakmam ondan bunları yapmasını da beklemem içi boş dediğin sözler futbolun istatsitik olmadığını bilecek kadar futbol bilgisine sahip insanların sözleri...bu kadar istatistik meraklısı isen sana futbol yerine basketbolu öneririm en azından söylediklerinin bir anlamı olur, ne iş yaptığını bilmiyorum ama ekonomi eğitimi alan biri olarak şunu söyleyebilirim birine en fazla parayı veriyorsan ondan da en büyük katkıyı beklersin sahada olup olmamasının büyük fark yaratmadığı bir oyuncu için yıllık 2,5milyon euro vermek anlamasız...seni çok iyi anlıyorum duygusal olarak delgadonun alex,hagi vsden daha etkili daha yaralı olduğuna inanmak istiyorsun ama gerçekler öyle değil...herkes delgado için hala baseldeki performansına dönerse diyor 3 sene oldu bir 3 sene daha bekleyecek miyiz | Birader problemin nedir, üslubun niye direk beni hedef alır gibi bir hale döndü bilemiyorum ama benim futbol bilgim de istatistik bilgim de, yorum yeteneğim de senin tartışmana açık değildir. Ben de o ekonomi eğitimini (ne alakası varsa konuyla) ülkenin en iyi üniversitelerinden birinde yabancı dilde aldım ki zaten doğru düzgün o eğitimi almış biri istatistik ve yorumlamanın hayatın her aşamasındaki önemini bilirdi.
Bu arada basketbolu da takip ediyorum, eskiden oynardım da, haklısın orada da istatistik önemli :) |