![]() |
Kara Kartal’ın Beckham’ı Erkut Mustafa Denizli´nin beğenip 14-16 yaş grubundan A takım idmanlarına çağırdığı Erkut Şentürk, takımın bir nevi maskotu oldu. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...9ERKUT4233.jpg Teknik direktör Mustafa Denizli’nin beğenip 14-16 yaş grubundan A takım idmanlarına çağırdığı Erkut Şentürk, takımın bir nevi maskotu oldu. 15 yaşındaki genç yetenek, bir dönem Aston Villa’nın transfer listesine girmişti. Sol kanatta görev yapan ve geleceğin yıldızı olarak gösterilen Erkut’a, takımın ağabeyleri kol kanat germiş durumda... Özellikle Cisse, Delgado ve Nobre, kendisini bir an olsun yalnız bırakmıyor ve tecrübelerini aktarıyor. Gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Kartal’ın Beckham’ı asla şımarmayacağını belirterek, “Bana sunulan imkanın farkındayım. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum” diyor. |
gercekten beckham'â benziyor ! benziYoR:) |
harbiden tipi benziyor,futbolu da benzer inşallah |
evet inşallah iyidir bekliyoruz seni :) |
Şanslı çocuk :) |
haydi erkut göster kendini aman batuhan gibi şımarık olma . |
bobonun papucunu dama atacak galiba:D |
A Takim'a Bekliyoruz :) |
Umarım Beşiktaşımıza uzun yıllar hizmet eder. |
Yemen Ekşioğlu çok övmüştü ya!!Demek buymuş....Bülent uygun bile istemiş bunu vay bee!!Helal sana Erkut. |
uzun yıllar hizmt edrsn işlhh ama şımarmadan tabi |
mustafa denizli gençlere önem vermeyen bir adam o bile çağırdıysa demekki gerçekten yetenekli |
Alıntı:
katılıyorum . oynadıgın takımın buyuklugunun farkında ol dengesız acıklamalarda hıcbır zaman bulunma |
İnş. iyi bir futbolcu olur. Genclerin önünü acın |
işde bu açın gençlerin önünü vein onlara güveninizi bak ne harikalar yaratıyor bize |
Abileri hemen öğütlere başlasın, biraz parladıktan sonra işi tembelliğe vuran şımarıklara benzemesin sürekli gelişim içinde olsun inşallah :)) Ya o değil de bizim Muhammed vardı ne oldu, takip edemedim son zamanlarda ??? |
Beckham a benziyor da insallah reklam yildizi olmaz. |
nasıl futbolcudur bilmiyorum yani izlemedim ama tipi bitmiş yani dehşet birşey:D:D |
denizli şaşırtıyor beni.A takıma genç mi alıyor artık |
Mustafa hocanın göze girdiyse yaşadı çalışsın ii bi yere gelir... |
Türkiye`de Saat: 05:33 . |