![]() |
Maça yetişmem zor görünüyor Şili -Uruguay maçında oynayacak olan Tello'nun Kayseri karşılaşmasına yetişmeme ihtimali Beşiktaş teknik heyetini düşündürüyor. *** Tello zora girdi Çarşamba akşamı Uruguay-Şili milli maçında çıkacak Tello'nun cumartesi oynanacak Kayseri karşısında forma giyme ihtimali az. Denizli şokta Siyah -beyazlı ekibin milli futbolcularından Tello'dan, hocasını üzecek bir haber geldi. Ülkesinin milli takımına giden Tello, "En erken perşembe öğleden sonra uçağa binebiliyorum. İstanbul'a varış saatim ise cuma geç saatlerde" diyerek Kayseri maçı taktik çalışmalarına katılamayacağını bildirdi. Direkt kampa Şilili http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D futbolcunun, verdiği programa göre cuma gecesi havalimanından alınarak, direkt Nevzat Demir Tesisleri'ne getirileceği ve kampa dahil edileceği ifade edildi. Ancak saat farkı ve 24 saate yaklaşan yolculuk nedeniyle, Tello'nun Kayseri maçında oynaması riske girdi. |
hayır olamaz :( işler tehlikeye girdi püff |
tam da sırasıydı ya off ... şuna bak en çok lazım olduğu maçlarda yok |
tello ya çok üzüldüm ama diğerleri sorun yaratmaz |
Tellosuz cok zor ya :( |
Tello olmadan ne yapacağız merak ediyorum.Bakalım göreceğiz ... |
Yolda falan iyi uyuyup dinlenmesi lazım ancak oynayabilmek için. |
haydaa..oldu mu şimdi bu:( |
yolda 4 uçak değiştirecekmiş :S genede oynar bence.. |
Umarım her şey daha iyi olur. |
Geçmiş olsun. :( |
Beşiktaş'ta milli kriz Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rodrigo Tello’nun 2010 Dünya Kupası Elemeleri için Şili Milli Takımı’nda bulunması sıkıntı yarattı. 2010 elemeleri için ülkesinde bulunan Tello sıkıntı yarattı... Şilili yıldızın çarşamba gecesi Uruguay maçından sonra uçakla 4 aktarma yaparak, cuma akşamı İstanbul’a gelecek olması Denizli’yi düşündürüyor. Ülkesinin Güney Amerika Elemeleri’nde çarşamba günü Uruguay’la oynayacağı maç için Şili’de bulunan Tello’nun ancak cuma akşamı İstanbul’a gelecek olması teknik direktör Mustafa Denizli’nin elini kolunu bağladı. Çarşamba gecesi 02.20’de oynanacak karşılaşmanın ardından İstanbul’a dönmek için uçakla tam 4 aktarma yapacak olan gelecek yıldız futbolcuyu zorlu bir yolculuk bekliyor. Normal şartlarda 3 aktarma yaparak cuma gecesi 00.00’dan önce İstanbul’a gelemeyecek Tello’ya yönetim bilet ayarlayarak 4 aktarma yaptırıyor. Böylece yıldız futbolcu Cuma günü saat 17.00 sularında İstanbul’a getiriliyor. DURUMU KRİTİK Bu sezon sergilediği performansla Beşiktaş için kilit bir rol üstlenen Şilili yıldızı geldikten bir gün sonra zorlu Kayseri maçı bekliyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, Tello ile ilgili kararını vermek için yıldız oyuncunun milli takımdan dönmesini bekliyor. Önceki gün Peru’yu 3-1 yenerek Güney Amerika’da 3. sıraya kadar yükselen Şili, önceki gün Brezilya’nın da puan bırakmasıyla grubunda önemli bir konuma yükseldi. 2. TEHLİKE HOLOSKO Kayseri maçı öncesi siyah-beyazlı takımı bekleyen tehlike yalnızca Tello ile kısıtlı değil. Slovakya Milli Takımı’na seçilen Filip Holosko için de aynı durum söz konusu. Cumartesi gününü bay geçen Slovakya, Wembley Stadı’nda İngiltere ile özel bir karşılaşma yaparken, Holosko 46. dakikada oyuna dahil oldu. Çarşamba akşamı Çek Cumhuriyeti ile 21.45’de deplasmanda karşılacak olan Slovakya’da, Holosko ülkesine döndükten sonra İstanbul’a gelecek. |
Bizim Acimizdan Büyük Eksik , Ama Tello'nun yerine Oynaticak Adamlarda vardir Elbet , Düzenli ve Hırslı bir Kadro kurarsak Sorun oLmaz.. |
zaten oynayan bi tello var doru düzgün |
oynar oynar ucagı tello mu kullancak yerınde oturacakk baska bır ısı yokkk :D:D |
benim bildiğim tello mutlaka o maça çıkar |
Tello eğer oynamazsa çok büyük sıkıntı yaşarız.Ne yapıp edip Tello'nun Kayseri maçına yetiştirilmesi lazım. |
ooofff ooofff bütün aksilikler bizimi bulur yaaa:(:( ama olsun artık şampiyonluğa gider ayak bunları kafamıza takmayalım inşallah tellosuzda kazanabiliriz...! |
çok çok kötü haber delgadonun yoklugu cok aranmıyor ama tellonun oynamaması durumunda cok sıkıntı yasarız |
olamaz bu kadarıda şansızlık ya saa ihtiyacımız vaaar |
oynamak zorunda,böyle kritik bir dönemde mutlaka takımındaki yerini almalı |
gerçekten kara haber diye buna denilebilirdi ancak:(:( |
en çok bundan korkarken korktuğum başıma geldi.... |
Türkiye`de Saat: 09:23 . |