![]() |
Taraftar tepkisi Nobre'yi korkutuyor Yeni sözleşme konusunda yönetimin teklifine yanaşmayan Mert Nobre´ye taraftar tepki koydu. Forumlarda son gelişmeleri yorumlayan Siyah-Beyazlı futbolseverler, “Nobre isteseydi çoktan sözleşme yenilerdi. Ancak menacerini öne sürüp, pazarlık yapıyor” görüşünü savundu. Brezilya asıllı yıldız ise, “Konuştuklarımız harfiyen medyaya sızıyor. Bunlar seyirci ile arama girecek konular... Ben yuvada kalmak istiyorum, Beşiktaş’ı seviyorum. Ancak ödeme konusunda görüş ayrılıkları var. Takımın motivasyonunun bozulmaması için sözleşme olayını rafa kaldırdık, yeri gelince konuşuruz” ifadesini kullandı. |
Forumlarda son gelişmeleri yorumlayan Siyah-Beyazlı futbolseverler . . . . . cümlenin başlangıcı herseyi acıklıyor nobre artık imzalayacaksan imzala sabrım taştı imzalamayacaksan senin istediğin paraya senden daha iyi oyuncular var . . . |
Yeri gelince konuşacakmış Murat... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gitmek için sorun çıkartıyorsa taraftarın tepkisi daha çok artacaktır. bence biran önce otursun masaya bu işi bitirsin. böyle belirsizlikler beşiktaşa zarar veriyor |
maç başına para işine gelmiyorsa kapı orda .. |
gitsin |
Basının gazıyla ilerliyoruz bakalım nolucak . Basın şampiyonluga giden bu aile ortamını bozmak istiyor. Onlar ateşliyor bizde alevliyoruz. hadi hayırlısı . |
HEr habere inanıp yorum yapmayın artık. En ufak bir haber de nobre yerden yere vurulyor. Artık anlamı yok bunların. |
Türkiye`de Saat: 12:26 . |