![]() |
Siz ne bicim spor adamisiniz? Milli mac oynanirken Besiktas düsmanligi yapilacagi hic aklima gelmezdi. Semih gol atti da sevinmedik mi? Spiker macin son yarim saatini "Ibrahimin neden oldugu penalti nedeniyle" "Ibrahimin elle oynamasindan dogan penaltiyla" "Topla eliyle oynayan Ibrahim..." bu ve buna benzer sözlerle tamamladi. Mac bitti hala ayni seyleri söylüyordu. Nihat oyundan cikarken "Nihat oyundan cikiyor" Semih oyundan cikarken "Semih görevini kusursuzca yerine getirdi" Mac bitti yorumlara basladilar biri de diyorki "Ibrahim kirmizi kart görmeliydi" La hevla vela kuvvet yahu sizden nasil sporadami olacak ya da nasil adam olacak. Yenilen gol de Volkan topu iskaladi diyen yok (kaldiki bu yüzden kimse suclayamaz) Ibrahim söyle Ibrahim böyle. Deli Ibo kadar tas düssün kafaniza. |
onların ben topunun...... |
BEŞİKTAŞ düşmanları işte Fatih Terimin damadı Emreyi gördünüz mü sahada |
ilk golde Volkan yine yapti yapacani.. Rustu oldugu muddet Rustu oynamali!! Tesekurler Volkan!! |
norveç maçında da İbrahim Kaş sakatlandı diye sevinmişlerdi..neymiş de yerine oyuna giren G.Gönül çok iyi oynamış..tamam doğru çok iyi oynadı ama sonucu ne olursa olsun bir insana iyiki de sakatlandı denir mi yaa..?!! |
Evet hakikaten bu tür sözleri Beşiktaşa karşı devamlı sarfediyorlar. |
Alıntı:
Aynı pozisyonun devamında yerde eline gelen topu da kaçırdı. Kabak İbrahim'in başında patladı. |
Nereye Kadar Devam ettireceksiniz peki , Bu Beşiktaş Düşmanligi ? Görüyoruz Halinizi. |
ya bu spikerler zaten dengesiz genelde zeka geriliği önplana çıkan adamlar dikkate alınması bile saçma bence golde volkanın hatası var ibonun değil zaten eline çarpmasa gol olcak o yüzden boşuna saçmalamasınlar yani |
Alıntı:
|
Milli takıma bile tarafsız yaklasamıyorlar :( |
Alıntı:
|
ağzı olan konuşur arkadaşlar istesekte istemesekte bu yorumlar aleyhimizde olmaya devam edecektir o yüzden bunlara iyi birer ders vermemiz gerekmekte diye düşünüyorum... |
Penaltı pozisyonundan önce topu volkanın yumruklayamamasını bu pozisyonun o yüzden olduğunu konuşan kimse yok ama... Farzedin İbo orda değildi yada müdahale etmedi. Sanki gol yemeyecekmiydik. O zamanda yiyecektik ... Milli takım bu ! Yenilen golden sonra hala hatayı tek bir kişide yoğunlaştırıyorsak bu bizim hala ne seviyede olduğumuzu gösterir... Hakan balta çok suçsuzdu değil mi 2. golde ! onu hiç konuşmazsınız nede olsa gs li... İnsanın üzüntüsünün bile içine ediyorsunuz... Ne biçim insansınız ben anlamadım.! |
Bu zihniyet yüzünden milli takım yeniliyor, Beşiktaşlılar üzülmüyor bile. İspanyayla 2 maç yapıyorsun, sahaya sürdüğün 14 adamdan 9 tanesi lig 4.sü ve lig 5.sinden, ki onlar da yabancıları olmasa ilk 10a giremeyecek takımlar. Böyle bir milli takım dünyada yok. Sonra ihale Üzülmeze kalacak öyle mi? Sevsinler sizin Emrenizi Volkanınızı Baltanızı Ayhanınızı. |
madrid'teki maçta volkan ispanyollara bi güzellik yapar diodum, gecikmeli olarak dün akşam yaptı yine yapacağını kabak ibo'ya patladı ... balta'yı yere göğe sığdıramıyorlardı, toraman'ın ahı tutmuştur ... terim'e dün akşam pankart açmışlar süper olmuş : "Hocam diyorsun amansız, amansız, vicdanın rahat mı Toramansız" |
[quote=tyfree;946264]BEŞİKTAŞ düşmanları işte "Fatih Terimin damadı Emreyi gördünüz mü sahada"[/quote Hocam bu yazı hiç yakışmadı..lütfen ailelere ve namuslara dil uzatmayalım..bize yakışmaz.. |
ya allah aşkına atv deki adamlara bak selçuk yula fikret engin bunlar sabaha kadar istediğini dese ne olur. Ntv ye baktım maçtan sonra ortak kanaat Volkanın hatalı çıkışıydı ama kaldı ki bu adamlar milli formayı giydikten sonra semihmiş ardaymış yada ibrahimmi,ş hiç farketmiyor bunu çözemeyen sığ bir spiker sadece kendi kanalı daha çok para verip maçın yayın ihalesini aldı diye çıkıp orda konuşuyor. Bu keyfinizi kaçırmasın bence neticede çok param olsa ihaleye girer ben bile yayınlayıp maçları istediğimide söylerim televizyon malesef böyle bi hale geldi. |
Öncelikle haklısın kardeşim. Ama şunu söyleyeyim Volkan dün kalede cok iyiydi net 3 şutu cıkardı. Zaten 9 da 5 ortalamaları vardı İspanyanın. Yediğimiz golde hatalıydı cıkdı ıskaladı. Kaleciler böyledir 70 dk iyi oynarasın 71 de olmadık bir gol yirsin macın kahramanı olacagın yerde kötü adam olursun. İbrahim in pozisyonun da hic bir kartlık hareket yok du hatta vermiyebilirdi de hakem yardımcıda vermemişdi zaten penaltıyı orta hakem verdi. Topa vuruldugun anda İbrahim le rakbi arasında 1 metre den az mesafe var ve ele gelmesi olabilecek bir şeydir kastli degildir. Bu yüzden hakemin takdirine kalınmıştır ancak kkesinlikle ne sarı kart ne de kırmızı verilmez. O pozisyona kırmızı kart sarı kart diyen varsa futboldan anlamıyordur. Beşiktaş ' lı futbolcularımız ne kadar iyi oynarlarsa oynasın ne kadar eziklerin futbolcularına 10 basarlarsa bassınlar Terim olduğu sürece öncelik eziklerdedir. Kadroya girmeyen adamları alır milli takıma . Dün kü macda Semih ' i sevmedigim halde gl atınca ne kadar cok sevindim çünkü Biz TÜRKÜZ . Her Beşiktaş lı da şüphesiz ki seviniyor. Ama hala yok 2002 dünya kupasında kadronun hepsi geseliymiş bunları konuşuyorlar bırakın Allah aşkına böyle Türk lükmü olur. Arda ya helal olsun ama gercekden cok iyi top oynadı. |
Alıntı:
Atvnin spikeri mal zaten kanıtlanmış bir şey o. Reklamlara da gıcık oldum ben sürekli altta reklam veriyor dogru düzgün macıda izliyemedim. (Atv Avrupa icin gecerli ) |
nedir bu beşiktaş düşmanlığı,ne yapsak yaranamıyoruz o zaman beşiktaştan adam almasınlar milli takıma biz de rahat edelim |
bu isp maçlarından hiç umudum yoktu.ilk 11in 7si fbli gsli.fbnin ve gsnin ligdeki durumları bu ara milli takımı kaldırmaz.aurelio,nihat beklediğimiz gibi değildi.aurelio kazmalaşmış.bizim ibo belli bir adam.terime iyi kadro verirsen iş yaparsın.bjkden alınabilecek 2 adam toraman ve nobreydi.e.dağ da iş yapardı.ligin en formda takımı ilk 11e 1 adam veriyorsa sonuçlar normal. |
Spiker için bir şey söylemeye gerek yok, maçı Atv veriyorsa yandık zaten, gerizekalı bi adam anlatıyor...Tam bi Beşiktaş düşmanı, adam iddaa programlarında bile bize laf söylüyordu...Ama maçtan sonra Ntv'yi izledim, Rıdvan'la Sergen İbo'ya bir şey demedi, yüzde yüz Volkan'ın hatası dedi, bunu herkezde biliyor, ama Selçuk Yula gibi abuk sabuk spor adamlarını dinlersek bunları duyabiliriz tabii... |
İbo bence koştu yaptı bişeyler ordada müdahale var yani.Tuncayı falan eleştirsinler.Semih hiç bişey yapamadı boş kaleye golü babamda atar. |
ıbrahım penaltı yapmasa saten gol olacaktı top ayrıca o pozısyonda volkanın buyuk hatası var 2. golde hakan baltanın buyuk hatası var semıh ne yaptı macta ben goremedım nıhat cok kotuydu gollerı atması gerekırdı emre kotuydu batuhan-sercan 2 mactada ılk 11 oynasaydı semıh-nıhat ıkılısınden daha cok katkı yapacagına yuzde yuz emınım |
volkan hataliydi tamam iskaladida hirsizin hicmi sucu yok kardesim pamuk kadar yavas gelen topa gozunu kapatip sirtini donerek gitmek neden oyle yaparsan o sekilde yakalanirsin ne olacagi belli olmaz vucudunada gidebilirdi ama top eline gitti hemde eli acikken oyle besiktas dusmanligi muhabbetini bikere birakacaz gecen mactada herkez ovdu ibrahimi o zaman ses cikartmadiniz boyle olmaz topcu dedigin adam toptan korkarak dalmaz topa yerinde dursa ne gol olurdu nede penalti topa donmus sirtini eli kolu acik ibrahiminde hatasi var tabiki pozisyonda yok diyenle sabaha kadar tartisiriz burda |
Herşeyden önce Atv rezil ötesi bir maç yayınladı..Hele o reklamlar yok mu, tamda oyunun olduğu bölgeye yapıştırıveriyorlar reklamları.Gelelim maçı anlatan Fikret Engin denen spiker bozuntusuna.Devamlı İbrahim Üzülmez'e veryansın etti ama Volkan'a tek kelime etmedi.Kulüpçülüğün de bu kadarı.Volkan, altı pas çizgisi üzerinde süzülen topa, üstelik rakip hiç rahatsız etmezken topu ıskalıyor, ona en ufak kelam etmez, ama bizim Üzülmez Beşiktaş'lı ya vurun abalıya.Zaten sahada tek Beşiktaş'lı var tüm mağlubiyeti ona yüklediler.Eyy basın, Rüştü'yü Almanya maçında vatan haini ilan etmiştiniz, aynı şeyi Volkan yapınca suçu İbrahim kaptana atarsınız.Yazıklar olsun ulan size.Birde maçtan sonra Selçuk Yular maymunu çıkmış orada Volkan jölesini şişiriyor, yok neymiş efendim Volkan'ın çıkardığı topu dünyanın en iyi 2 kalecisi bile çıkaramazmış ta, yok carttı, yok curttu.Geç bu işleri yalaka basın, artık milli maçlarda bile Beşiktaş düşmanı olduğunuzu belli ediyorsunuz. |
fatih terim görevisine hemen son vermeli tff böyle olmaz biz dünya kupasina katilmak istiyoruz ve böyle futbolcular aliyor fatih terim kadroya olamaz böyle birsey ...... |
Yorumsuz... |
konu başlığına baktım haklı olduğunu gördüm yorum yazıcam bakayım dedim burdakiler ne yazmış! görüyorum ki onlarda spor adamlarından aşağı kalmamış... volkanı hiç sevmem golde de saçma sapan çıkışıyla hata kendisinin... ama öyle iki top çıkardı ki, iki şutta da bizim defans adamının önünü kapamasına rağmen mükemmel çıkardı... rüştü diyenler hiç futbol oynamış mı ? merak ettiğimden soruyorum... |
basınan başka ne beklersinki hepsi tarfsızızdiyorlar ama hesi kedini bell ediyor |
sıkmayın canınızı arkadaşlar biz Beşiktaş ız düşmanımız çok . |
Türkiye`de Saat: 11:08 . |