![]() |
Yeni panzer yolda! Yeni panzer yolda! Beşiktaş, gelecek sezon planlaması için düğmeye basarken; yönetimin orta sahaya bir Alman futbolcu daha almayı hedeflediği ortaya çıktı. Lig TV'de yer alan haberde Fabian Ernst'in çabuk uyum sağlamasını göz önünde bulunduran yöneticilerin, ismini gizli tuttukları Alman futbolcudan ilk görüşmede olumlu yanıt aldıkları ifade edildi. Zaman zaman Alman Milli Takımı'na da çağrılan, teknik kapasitesinin yüksek olduğu belirtilen oyuncunun sezon sonunda serbest kalacağı da öğrenildi. |
Kimmiş acaba bu? |
Hadi bakalım inş. bek ve ya sag acık dır ilgilendigimiz kişi. |
off yine transfer haberi... |
bence bu futbolcu buram buram schalke 04 takımının gana asıllı alman vatandaşı siyahi sağ kanat ve zaman zaman forvet oynayabilen futbolcusu gerald asamoah kokuyo |
bizi böle ayağa kaldıp sonra elimiz boş dönüyoruz inş öylebişey olmaz |
Alıntı:
|
Büyük ihtimal asamoah olabilir.. |
Ballack olabilir onunda kontrati bitiyor :D hahaha Bence Asamoah degildir ama.. |
hadi hayırlısı |
bizde bu basın varken kesin o isim " Ballack " çıkar. ve bu haberde fotomaçta çıkar gazetesine kadar söylerim altınada şöyle yazarlar 32 yaşındaki alman yıldız futbolunun son baharını kartal da geçirmek için gün sayıyor.. fotomaç gibi gazete çıkarılıp ve para kazanıyorsa türkiyede herkes gazeteci olabilir. |
Marcos Münch gelcekmiş:P |
Alıntı:
yok stefan kunts hatta oliver kahn :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: |
ballack olamaz, zaman zaman milli takımada çağırılıyor denmiş. ballack benim bildiğim sürekli milli takımda. |
hayırlısı olsunn |
bu adam olsa olsa bremendeki frank baumandır.Bu sene sözleşmesi bitiyor.ayrıca alabileceğimiz en uygun oyuncu.Asamoah diyen arkadaşlarada ayrıca gülüyorum.Ciddi olamazsınız.Asamoah sadece bonservisi 7-8 milyondur.(tam emin olmamakla beraber yaklaşık).Bu oyuncunun alınması imkansızdır. |
sezon sonu boş kalacak bir adamı alamaz bizim yönetim |
umarım asamoah diildir.. |
İnşallah,Bayern Münich'teki Tim Borowski'dir. Amma da attık ha ! :). Yalnız,Bayern,Vam Bommel'in yanına,Zenit'ten Tymoschuk'u almıştı. Umarım O'dur ...:) |
Asamoahın bonservisi falan yoktur bence direk verirler, Schalkeli taraftarlar arasında alay konusu kendisi. Zaten pek teknik bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Gönlümden geçen Hitszsperger ama imkanı yok tabii almamızın. Aman Odonkoru falan almasınlar alman olacak diye de, 33 yaşındaki Frings bile çok güzel olurdu (o da çok zor). |
Asamoah degildir cünkü o üzün süredir milli takima cagirilmiyor. Zaten Asamoah bence Burak Yilmaz bile etmez. Thomas Hitzelsperger in daha bir sene mukavelesi var, maliyetide yüksek üstelik yasi daha genc..ona almamiz zor. Thorsten Frings olsa süper olur ama onunda mukavelesi var daha 2011 e kadar. Zor bunlar. Benim aklima gelmiyor baska...bence almayiz biz bi panzer daha...cünkü uygun yok...yoksa kesenin agzini baya acmamiz lazim.. |
werder-li frings olabilirhttp://images.teamtalk.com/07/12/800...ngs_607882.jpg |
Frings olabilir bence de...Gayet de güzel olurdu aslında, çok zor bir şey de değil, yaşı ilerlemiş sonuçta, bırakabilirler uygun bi bonservis bedeline... |
benim aklıma ilk Hitzslperger geldi.. |
Alıntı:
ernst ve frings bu ikiliyi geçcek adam yok türkiyede umarm fringstir.. |
podolski olabilir bence bayernde mutsuz |
Hitzsperger denen adam olursa mükkemmel olur..Alman Gerrard adam resmen..:) Ayrıca Podolski Köln'e gidecek sezon sonu..Borowski de bu sezon geldi..O 2 isim değildir yani..Frings veya Hitzsperger süper olur.. |
"Frings veya Hitzsperger" forum sakinleri bu ikili üzerinde mutabık sanırım |
Frank Baumann da olabirlir :D...Yani o olmazin lütfen ama olabilir .. Frings iyi oyuncudur ama hic sanmiyorum Türkiye gelecegini bir kac sene önce Juventusa bile gitmedi ve cok ciddi istediler.. Asmaoah olursa cok kötü olur..cok kötü oyuncu.. Yani cok sacma haber bence..hem alman futbolcu + detail veriyorlar ama ismini bilmiyorlar :D.. |
Buldum :D Mesut Ozil :D haha |
Türkiye`de Saat: 05:51 . |