![]() |
" Beşiktaş Bizden Korksun " http://www.ajansspor.com/resim/alioumsaidou.jpg Kayserisporlu futbolcular Saidou ve Souleymanou hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi moral depolamak için balık restoranda bir araya gelirken, ön liberoda görev alan futbolcusu Alioum Saidou "Beşiktaş bizden korksun" dedi. Kayseri Sivas Caddesi üzerindeki Dalyan Balıkevi'nde bir araya gelen Kayserispor'un Kamerunlu futbolcuları Alioum Saidou ve Souleymanou Hamidou, deniz levreği ve kalamarın tadına bakarak hoş bir akşam geçirdi. Kayseri Spor'un ön liberoda görev alan futbolcusu Alioum Saidou ise hafta sonu İstanbul'da oynanacak Beşiktaş maçına kadar sakatlığını atlatacağını ve takımdaki yerini almak istediğini belirterek "Beşiktaş bizden korksun" dedi. Bu sezon ligde en az gol yiyen kaleci unvanını sürdüren Kayserisporlu Souleymanou Hamidou'da Beşiktaş maçında kalesinin gollere kapalı olduğunu ve defans arkadaşlarına çok güvendiğini söyledi. Kayserispor'lu futbolcular Saidou ve Souleymanou daha sonra günün anısına Dalyan Balıkevi İşletme Müdürü Ömer Fener ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaynak : Besiktashaber.NET |
sen kendini ne zannediyorsun kii görücez kimin korkacağını |
Sizden korkan sizin gibi olsun!!!! |
zuahahaha ALLAH ın yammyamı yhaaa zuahahah ..!! tititit titriyouzz korkuyorum temel agbeyyyy ..zauhzhahz:D:D |
Ağzı olan konuşuyor :) |
Alıntı:
|
yarin görcez kim kimden korkmasi gerekdigini..laf olsun torba dolsun misali agzi olan konusuo:D |
Beşiktaş size gülüyor. |
Hahhh :D |
Alıntı:
|
Kayseri Gercekten Cocuk Oyuncagi bir takim degil ama , Böyle Aciklama yaparak Kendilerini Kücük Gösteriyorlar.. Beşiktaş'lılar Zaten Sizlere Gereken Cevabi Veriyor , Bknz : Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
gelinde bi görün kimin kimen korkması gereekdiğini |
Gençlerbirliği kalecisi de bilmemkaç maçtır gol yemiyordu, 3 tane kitledik. Süleymanouya 5 ten aşağısı ayıp olur. |
öle demeyin zor maç açıkçası ben korkuyorum ama bunlardan değil puan kaybından |
tmm korktk biz : ) bu saatten sonra bizim kimseden korkumuz yok güveniorzz takımıza!! |
oğlanlardan korkan top olsun unannn :D ! |
saidou maç sonrasi fotorafını şimdiden çizdim buyur.. http://www.resimload.net//resimler/d...0421b221b4.jpg |
korkudan ne yapacağımızı bilemedik yaa:Dnapsak şuraya bi yere saklansak mı:D |
Haha... |
zaaaaaa :D:D:D:D ßukadar yhane :D:D:D |
Kayseri Sivas Caddesi üzerindeki Dalyan Balıkevi'nde Benim mekan :D Ya beyler Sivasi ezer geceriz dediniz ne oldu? Biz Barcelona degiliz unutmayin.. Kayseriye 2 senedir birakin yenmeyi gol atamiyoruz.. Insallah yeneriz, buyuk konusmayi birakin artik.. Kayserispor Besiktasa ters gelen bir takim.. |
açıkcası kayseriden çekiniyorum ama umarım yersiz olur bize çok ters geliyorlar nedense galip gelsek bile kolay olmayacağı kesin gibi... |
sizden korkan sizin gibi olsun be ezecez sizi . |
Alıntı:
|
(: (:hep beraber görcez kimin kimden korkması lazım.... |
haha çok güldüm ya beşiktaş kim siz kim neden korkçaz biz pislik yapıcakları kesin her kayseri maçında kavga çıkar yine olcaktır oyunculara tedbirli olmaları gerektiği söylenmeli vemorallerinin bozmamaları gerektiği o zaman kazanırız rahatça |
Merak etmeyin macdan sonra bunları İnönü nün kutsal cimlerine gömecegiz. |
balık salonunda rakıyı fazla kaçırdı heralde:) |
Türkiye`de Saat: 05:02 . |