![]() |
kayserının stad super |
arkadaşım izmirde de atatürk stadi war 49.000 kapasiteli bekleriz. İnşallah izmirde olur maçlar.... |
bence de izmirde oynanmalı.izmirde üst düzey maç olmuyor kaç yıldır.göztepe ,karşıyaka veya altay süper lige çıkana kadar da olmayacak gibi.hele şapm ligi maçı için çok ideal.stadın tek dezavantajı olimpiyat stadı olduğu için seyirci çok uzak kalıyor sahaya |
Ben maçların anadolu'da oynanmasına karşıyım.Hem bu futbolcular için çok zor olur, her hafta başka bir iklim, başka bir saha.İstanbul'da oynanacaksa maçlar Olimpiyat stadı asla olmaz, Kasımpaşa stadı da zaten 10.000 kişilik.Bakalım nasıl çözülecek bu konu. |
macların anadoluda oynanacak olması cok sacma bence. futbolcular yollarda perısan olucak ve maclara yorgun cıkıcak. buyuk bı ıhtımalle olımpıyatta oynanır maclar |
38 bin için stad yapılıyo hala konuşuyoruz bu meseleyi bence şu anki gibi kalsın bari mabedimizin tarihi yapısı olur... |
Ya ben de Olimpiyat ta olacak diye seviniyordum. |
izmirde olursa kombine alırım ama sanmıyorum istblda olur çnkü yorucu olur anadolu düşüncesi güzel ama güçç |
Kasımpaşa'nın stadı gayet iyi bence...Hem yeri de iyi, kapasitesi de fena sayılmaz, orası olacak bence... |
Boyle sey mi olur ya? Sampiyonlar ligi maclarini nerede oynayacagiz?? Galatasaray Seyrantepeye gidiyor, biz Ali Sami Yene gidelim :D haha |
| Türkiye`de Saat: 12:29 . |