![]() |
Denizli: İnönü'de keyifli hafta sonları başladı Teknik Direktör Mustafa Denizli, Kayserispor karşılaşmasının ardından maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Biz bugün ceza alanının içini kullanmaya çalıştık, tam kanatlardan diyemem. Yan çizgi üzerinden oyunu sonuca götürmeye çalıştık. Çok pozisyon bulduk. Hem hava topu olarak hem attığımız yer topu olarak. İnönü'de keyifli hafta sonları başladı. Bir, bu devam edecek. İkincisi pozisyon üretmek artı ve sevindirici tarafımız. Onları sonuca götürememek bizi üzen tarafımız. Şu anda bulunduğumuz konumla ilgili ne sevinçliyiz, ne üzüntülüyüz. Ligde düşündüğün hedefe varmak için maç başına 2.2'yi bulman lazım, bu yıl hesabıyla. Onu buluruz herhalde, onun dışında neler olur bilemiyorum." |
Hoca doğru söyledi. |
Çok olgun konuşuyo yaa, valla hiç bu kadar keyif alacağımı sanmazdım bir teknik direktörü dinlerken. Klişe konuşmuyo adam. M.Denizli ile 10 yıl inş. |
Kalan 8 macda da 8 yapmalıyız hocam. Şampiyonluk icin son 8 hafta :) |
takım bıraz kısısel calısmalıı cok gol kacırıyoruzzzzz bıreyselll calısmalar yapılmalııı |
hocayı çok seviyorum yaa inşallah hep bizde kalsın denizli her maçımızı alalım hocam şampiyon gibi oynuyoruz zatenn |
valla helal olsun hocama söylediklerini bir bir gerçekleştirdi yavaş yavaş sindire sindire şampiyon olucaz inşallahh.. |
kaçan gollere bi çözüm bulunmalı acilen...o kadar kolay pozisyonlar kaçıyo ki...kaçtığına inanamıyo insan... bu problem hemen çözülmeli... |
problem o anki futbolcu psikolojisi bobonun kaçırdığı toplara ne yapsınlar :) o kafayı yukarı nası becerdi anlayamadım :D çarpsa gol olcakk nyse bence futbolcu formsuzluğumu dersiniz beceriksizliğimi dersiniz ondan ama boboyada beceriksiz diyemiyo insan formsuz diyelim en iyisi :) |
Türkiye`de Saat: 16:42 . |