![]() |
Sivok: "Bir gol yemek her şeyin sonu olurdu" Beşiktaş'ın başarılı savunmacısı Sivok, Kayserispor maçındaki en büyük korkularını anlattı.. Çek futbolcu maçın 5-0, 6-0 olabileceğini de kaydetti.. “Aslında maçta korkumuz ikinci golü bulamayınca, kontrataktan bir gol yemekti.. Bu kadar gol kaçırdığımız bir maçta kontrataktan bir gol yemekher şeyin sonu olurdu. Ben ve savunma arkadaşlarım bundan korktuk.. Her şey 2. gol içindi ama onu bulamadık fakat çok şükür maçı kazanmayı da başardık..” “Gol kaçırmak hem şans, hem form durumu ile ilgili. Kimi zaman vurduğunuz her top gol olabilir ve maç farklı şekilde de bitebilir.. Bugün de maç 5-0, 6-0 olabilirdi. Ama neticede 1-0 da bitse 3 puanı alan biz oldu..” “Şuan da Sivasspor’un gerisindeyiz. Ama büyük bir fark yok. Türk ligi son derece dengeli bir lig. Maçtan maça bakıyoruz biz ve bundan sonraki haftalarda da 3 puan kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz..” |
Bende cok korktum. Olmadık bir gol herşeyi bitirirdi . Bobo 3 - Ernst bir %100 vardı. İyiki o pozisyonları aramadık. Sivok süper oynadı gene. |
Atamayana atarlar diye düşünmeden edemedik tabii, ama Allahtan olmadı öyle bir şey, gerçekten çok yazık olurdu...Bobo ne yapardı o zaman bilemem..:).. |
Sivok haklı... |
Sivok gene iyi oynadı. Tebrikleri... |
allah yardim etti bi sanssizlik olmadi...yoksa acimiz büyük olurdu...neyse 3 puan cok önemli...haftaya devam:) |
yaa sivok süper oynadın yinee doğru söylüyor ben çok korkmadım ama biraz tedirgin oldum yanii şansz bir gol olabilirdi ama neticede olmadı ve 3 puan bizim farklı alsaydık daha keyifli olurdum ama :) |
bu maçı 1-0 almak için büyük yetenekler elinden geleni yaptı, özellikle bobo atmamaya çalışsa bu kadar olurdu heralde ! ... |
olmayan şeymi birçok maçta bu korkuyu yaşıyoruz.. |
valla ben 80. dakikakaya kadar öyle birşey düşünmedim hiç ama son 10 dakika bende çok fena bir şekilde korktum ya yersek diye ama allahtan böyle birşey olmadı... Eğer berabere bitseydi maç herhalde bobo felaket bir durumda olurdu.... |
herşeyin sonu olurdu ve bunun nedenidebeceriksiz bobo olurdu |
Allah'tan son dakikalarda bir kaza golüne kurban gitmedik.O kadar müsait pozisyonlar nasıl kaçar.Bobo 4 net poizsyonu harcadı, rahat rahat alacağımız maçı son saniyelerde bir anlık dalgınlığın getirmiş olduğu hata ile puan da kaybedebilirdik.Çok şükür bu maçtan da alnımızın akı ile çıkmayı başardık. |
1 gol yesek gerçekten çok kötü olurdu ama keşke bobo kaçırdıklarından bari birini atsaydı.. |
bu besıktas benı kalpten goturecekkkkkkk ölürsemm sahıdımsınız nednı bjkdırr |
Bize rahat mac izlemek haram.. Bobo o yuzden atmamistir :D |
bobo saç baş yoldurdu, 10 kişi kalınca çok fazla üzerimize gelemediler neseki, 3 puan hayırlı olsun |
Sivok-Toraman ikilisi yine fırtına gibiydiler... Bir tane tehlikeli top gelmedi kaleye.Sanırım haftaya Toraman sarı kart gördüğü için oynayamayacak.Gökhan Zan,iyileşirse iyi olur...:) |
şampiyon belli 2. kim acaba :) |
2.cide belli bence :) |
önceki maçlarda korkardım ama bu maçta hiç korkmadım çünkü dün sekizde başlayan maç pazar sekizde bitse kayseri genede bize gol atamazdı walla |
cidden öyle ama insan tedirgin oluyor yinede duran toplar falan tek korkum o yoksa normal gol hayatta atamazlar yanii |
evet ikinci yarı yüreğimiz hep ağzımızdaydı...haklı sivok... |
bunları düşünmek ve söylemek çok güzel bir şey herşeyin farkında olan bir takıma sahibiz.. |
macı kopartabilirdik ama bunu yapamadık |
Benim için intikam maçıydı ve intikamımızı aldık...İlk yarıdaki maçta da oynayan bizdik ancak son dakikada golü onlar atmıştı bu sefer o kadar şanslı olamadılar...Sivok her zamanki gibi harikaydı... |
ben sinirden arkadaşn üstüne çay döktm be doru sölemiş 5lik maçti ama bir golle yetnmek zornda kaldk... |
Dogru demis. |
Türkiye`de Saat: 09:57 . |