![]() |
bende beğenmedim.2-3 güzel hareketi vardı sadece |
ya bi yandanda aslında haksızlık ediyoruz gibi geliyor sergende mesela koca maç bazen bşy yapmazdı bir asst veye bir gol atardı ama gnçken zehir gibiydi sonuçta yanii |
Sergen bunun kadar boş iş yapmazdıki...Sergen Serdar'ın yarısı kadar koşmazdı belki, ama neler yapardı neler, sonuca tesir ederdi hep...Serdar'a da acıyorum bazen, o kadar enerji sarfediyor, koşuyor, ama elde var 0...Yeteneği var, bu attırdığı golden belli, ama kullan bea kardeşim şunu...Biz mi ona haksızlık yapıyoruz yoksa o mu bize bende bunu çözemedim... |
Bobo'nun boş kaleye atamadığı pozisyonda, Ernst'e nefis bir pas atan yine Serdar'dı.. Gol olsa, asist Ernst'e yazılacaktı ama büyük pay sahibi olacaktı. Yine çalıştı, formayı ıslattı, skora etki etti, skora yönelik işler yaptı, o kanadı çalıştırdı, gerektiğinde savunma yaptı. Biraz da yaptığı olumlu işlere bakalım, bu maçla eminim moral ve güven kazanmıştır. Gencecik, pırıl pırıl bir çocuk. Kaybetmek de çok kolay, arkandayız mesajı vermek çok önemli. Her maç ha ıslıklandım ha ıslıklanacağım psikolojisiyle çıkmasın sahaya, eminim berbat bir duygudur bu. Doğru olanı yapalım Beşiktaşlı'yı Beşiktaş'a kazandıralım. Büyük Beşiktaş taraftarına yakışan budur. |
Alıntı:
|
bende katılıyorum doğru olan bu tabiki inşallah daha iyi olur bizimde desteğimizle |
Alıntı:
|
mustafa hoca bence iyi is yapti serdara sans vermekle...iyice küstürmemek lazim,zaten taraftar tepkisini aliyor yeterince...yoksa serdarda gitmek ister bu takimda..ki hic istemem gitmesi...bu öyle ibrahim akin, burak yilmaz yok cagdas atan a benzemez...bana koyar cünkü adam alt yapi futbolcumuz:) |
Serdar Özkan konusunda yanılmayı çok isterim. |
Kulube yaramış gibi |
Türkiye`de Saat: 22:10 . |