![]() |
orta acamaz calım atamaz ama dun gordum kı bızım oyuncular tatıl yaparken 2 tane ıspanya macı oynadı cıktı buradada oynadı kostu kostu helal olsun enerjısı hırsı genclere ornek olmalı |
İbo'ya laf söylemek kmseye düşmez bence..Luce, Bosque, Rıza, Tigana, Ertuğrul, Denizli..Kimse bu adamlar kadar bildiğini idda edemez herhalde futbolu..Artık hakkı verilmeli şu adamın.. |
ispnya maçında sormuşlar hmm pek inandırıcı gelmedi ama nese:) |
İbo çıldırdı ŞAMPİYONLUK istiyor :D Fiyatı en az 30 milyon dolar :D Carlosun veliaht ı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Adamlar bence 35 yaşında ilk defa milli takımda görünce,nerden çıktı bu demiştir sanırım.Gel gör ki terimin icatları bitmez.Kahraman oldun ispanya maçında ''manyak adam'' |
Deli İbo maçların her ikisinde de çok iyiydi. Süper bir performans sergiledi. Tabii çok da yoruldu. Ne de olsa yaşı biraz ilerledi kabul etsekte etmesekte... Maç sonlarında iyice yorulunca kulubede ki hocası Del Bosque'ye eliyle " ben iyice yoruldum,beni değiştir " işareti yaptı bir kaç kere. Ama hoca aldırış etmedi ," iyisin iyisin " anlamında bir işaretle yetindi ve İbo'yu çıkarmadı. Sonra da olan oldu. Kalecinin %100 hata ile topu yumruklayıp uzaklaştıramadığı pozisyonda, yerde seken topu 2.şansında da tutamayınca ihale İbo'ya kaldı, top geldi karambol de İbrahim'i buldu.Fatura İbo'ya kesildi. İbrahim o anda yıkıldı. İbrahim'i her zaman çok seven Del Bosque'de bin pişman oldu, keşke " çıkar " diye işaret ettiğinde çıkarsaymışım diye kendi kendine söylendi,ama çok geçti artık... |
yaa o pozisyonda zaten eline çarpmasa top kaleye gidiyordu o konuyu tartışanlar üzülmezin moralini bozmak için yapıyor orda bşy yapamazdı ibo mal kaleci volkan öyle bir hata yapıyor hata olmuyorda ibonun yaptığı hata oluyor geçiniz kardeşim bnları basının gazlaması hiç moralini bozmamalı bnce üzülmez |
Alıntı:
Aferin İbrahim,sen gençlere örnek olacak şekilde devam et... |
Türkiye`de Saat: 14:50 . |