![]() |
Erman düdüğüne göre‘kırmızı kart’ hatalı Erman hocaya göre‘kırmızı kart’ hatalı http://haber.gazetevatan.com/newpics...1503918449.jpgMaraton'da Erman Toroğlu, maçın hakemi Tolga Özkalfa’nın skora etki ettiğini iddia etti İşte Toroğlu’nun görüşleri: Dk.12: Ali Turan ile İbrahim Üzülmez birbirini itiyor. İbrahim kendini biraz bırakıyor. Arkadan yapılan hareket sarı kartı gerektirir ama hakemler kolay kart çıkartıyor. Dk.24: Cangele, Sivok ile İ.Üzülmez arasından çıkabilir. Kendini takıyor. Hiç inandırıcı değil. Dk.29: Şimdi kornerde topa vurman yeterli. Cangele topa dokunuyor güzel. Cangele yürürken topuğuna çarpıp duruyor. Bir oyuncu duran topu oyuna soktuktan sonra ikinci defa temas edemez topa. En direk vuruşla başlamalıydı maç. Gol olsa ve hakem verseydi, kural hatası olurdu. Buna hakem hatası deyip geçemezsin. Dk.32: Ali Turan, Ernst’in önüne geçmeye çalışıyor. Ernst’e vurmuyor. Ernst, Ali Turan’ın önüne geçiyor. Maçın geneline baktığında hakem kötü değil diyorsun ama sonuca tesir ediyor. SEN TAM BİR O. ........SUN |
Yuh artık Erman Toroğlu ... |
Pozisyonu yavaş çekimde izledim ersnt sakatlanma korkusu ile ayaklarını ileri attı kendini yere bıraktı. Ali temas etmemiş. Ama maç esnasında bende çok sert bir müdahale gibi gördüm. Hakem hataları hep bize olacak değilya. Bu dört pozisyonla alakalı yorumlar doğru. |
Bu pozisyonda Ernstin sağ baldırına ufak bir tekme var ama bence de kırmızı kart gerektirmezdi.Oyuncular bu kadar kolay atılmamalı renkleri ne olursa olsun.. |
ermanin kafasi hatali .... |
Alıntı:
|
yerim seni ermann hakem toraman a çıkarttığı sarı karttan sonra ayarı kaçırdı o pozisyonda sarı ne alaka |
böyle okyunca çok hoşuma gidiyor korkuyor arkadaşlar onların korkularının bize güç katması gerekir |
Yine iyi, ben Cangele'nin pozisyonuna penaltı der diyordum bu Erman, hayret!.. |
Bence de Ernst e sert bir müdahale yok ama poziyonun gelişimi sert gibi görünüyor. Hakemin yanlış sarı kart vermesi gayet normal... |
bu adamın yorumunu yazmayın allah aşkına ya... |
Artık sana cevap vermiyoruz erman ,çünkü cevabını lig sonunda kupamızla turlarken sen zaten alıcaksın inşallah. |
Alıntı:
|
2. dakikada bize gösterdiği sarı kart nası bi sarıkart ben anlamadım. hava mücadelesine sarı kart veriliosa bende hakemliği bırakmalıdır o hakem. |
ya bu adamın haberi koymayın foruma boşu boşuna kendimizi geriyoruz |
erman ne derse desin:D aslinda yoruma bile gerek yok..ama neyse.. |
Eğer Toraman'ın yaptığı hareket sarı kartsa diğerlerinin yaptıkları da kırmızıydı o zaman.Hakem çok kolay kart çıkardı.Tabi çıkardığı kartların birçoğu haklıydı ama Toraman'ın yaptığı harekette hiç sarı kartlık bir durum söz konusu bile değildi. |
Ermanın Ankara Konya |
Erman Toroğlu senin kadar Beşiktaş düşmanı adam görmedim ******** herif... |
erman kendi hakem iken herkes biliyo nasıl hakemlik yaptığını gerisene gerek yok |
yeter artık cok konusuyorsun erman ! |
kusura bakma erman beyy senın dunya ya gelmende hata ....... kessss sesını otur yerıneeeee |
arkadalar hatırlayın trabzon macında ıbrahım toramanın gelısıne mudahale yokken 2 sarı kart verıp kırmızı aldıydık bu onun yanında dırek kırmızı |
dikkate almaya bile değmezsin Erman..bir hiçsin..!! |
Alıntı:
bende senin gibi düşünüyorum . |
O kartlık hareket ki zaten ALlah ne verdiyse arkadan giriyor. Doğal sadece Ernst profesyonelligi sakatlanmasını kurtarıyor. Ayaklarını öne atmasa bacakları kırıldı. |
Erman Toroğlu bugün güzel bir yazı yazmış hele şu sözüne bayıldım; ilk yarı Yusuf,İkinci yarı Yusuf Yusuf:D:D:D |
Erman yaşlanmış artık bence kayıpta topa dıkunamazzsan rakip oyuncuya temas edersen sarı kart ap açık daha ne olcak |
Kudur Erman kudur...Gümbür gümbür şampiyonluğa yürüyoruz... |
erman toroğlu bu kadar futbol cahili bir adam,sarı kart için illa birini bacağının kırılmasına gerek yok asıl önemli olan niyet...oyuncunun topla alakası yok direkt sakatlamak için geliyor o adamı sahada bırakıp birini sakatlamasını beklemek mi lazım |
benim düşüncem kırmizi kart karari fazla gibi ama tabi hakemede hak verilmeli gördüğü açidan kartlik bi pzsyon oldğnu dşnmiüştür ve wermiştr. takdir hakemin.. |
Türkiye`de Saat: 03:32 . |