![]() |
Pardon Ne Ayak ? Pardon Ne Ayak ? http://www.main-board.net/mainboardnokta.gifhttp://profile.ak.facebook.com/objec...935652_233.jpgPolisi Savunanlar Varsa Aranızda ßir Kez Daha Dü$ünün... ßakın qÖrün ki Türk HaLkı Kime Emanet... $anLı Türk Polisleri Hepinizin Alnından Teker Teker Öpüyor Saygı ve Sevgilerimi İletiyorum. Bana Attığınız Haksız Job içinde ßurdan Sizi Teßrik Ediyorum. ßiz Suçluyuz ßiz Dü$manız Vurun Kırın Yıkın alıntı... |
Alıntı:
|
Eskiden aralarında iyileri de vardır diyordum ama artık o fikrim de köreriyor. |
genede sakin olalım onlarda emir kulu sonuçta yap diyorlarsa yapıyorlar polis düşmanlığı yapmayalım büyüklük bizde kalsın |
Sunlarin Dokunulmazligini Alin Bakalim Neoluyor sonra. |
ayıp yaaa bu kadarda olmaz yanii |
Yorumsuz.... |
Alıntı:
daha başarlı bi şekilde hemde... |
söylenecek bişey yok resmen 1 mayısın provasını yaptılarrr |
Polisin yaptoğı çok ama çok berbat bi muamele ama benim televiziyonlardan duyduğum kadarıyla bazı içkili taraftarlar polise içki şişeleri filan atmışlar . Bunlarında polisin yaptığından aşağı kalır yanı yoktu. Ne olmalıydı polis herkesi değilde o bir kaç kendini bilmezi ne yapıyorsa yapmalıydı . Ama buda güzel ülkemizin farkı kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef. Hiç bir suçu olmadan böyle muameleye maruz kalan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Ama ne yazıkki o toplulukta bunu hakedenlerde vardı... |
utanç verici bir tablo |
polis bizi koruyacağına bize zarar vermeye calısıyor yanlıs yoldalar |
Alayından nefret ediyorum buna kendi akrabalarım ve arkadaşlarımda dahil :@:@ |
yazık çok yazık harika bir organizasyon bir kaç alkolik ve bir kaç kendini kontrol etmeyi beceremeyen polisin yüzünden ne hala geldi . polise bira şişesi atan alkolikleri de savunmasınız kişiye tekme atan o poliside kınıyorum . |
bu resmin adini gercekten koyamiyorum, orantili güc kullanimi mi egolarin tatmini mi kisisel problemlerin disariya yansimasi mi baska bir takim taraftarligi mi egitimsizlik mi yoksa 164.yil kutlamalari mi???????? adini sen koy.... |
böyle güzel bir organizasyon birkaç kendini bilmez ve bazı nasıl davranılmasını gerektiğini bilmeyen polisler yüzünden kötü bitti..yazık..!!!! |
Alıntı:
|
Olaya bakya adam etkisiz halde ordan 4. şahıs geliyor Beşiktaş düşmanımı yoksa insan düşmanımı belli degil KAFASINA tekmeyi indiriyor ve hala o polis görevine devam ediyor. Nasıl adalet bu. Unutmayın ama Adeletin Bittiği yerde ANARŞİ başlar. |
Alıntı:
O tekmeyi savuran polisin geçmişte yaptığı işleri, özgeçmişini teker teker incelesinler... İşte maalesef daha çocuk yaşta diyebileceğimiz polisler var daha aralarda ve bizlerde bunlara emanetiz... Tüh tüh yazık... |
Polisler de melek değil yaw..Ellerindeki sihirli değnek değil yani jop..Napsınlar yani? Düzeni tertibi bozan adamlara alkış mı tutsunlar..Onlar da görevini yapıyor sonuçta..Tamam abartanlar, haksızlık edenler vardır ama bunu polislerin geneline yayan bir hakarete vardırmamalıyız..Onlar olmazsa çok mu iyi olucak gibi klişe bir fikiri tekrar hatırlataym ben size..Bunu yazan arkadaş da haklı veyaz haksız canı yanan biridir..Ama polisler de sonuçta zevk için kimseyi darp etmiyolardır..Verilen görevi yerine getrme uğraşındalar.. |
polisin bu orantısız güç kullanımını!!! neden eziklere yada cnconlara karşı göremiyoruz???? |
Alıntı:
böle adalet olmaz bi ton jop yedik hayırdır bize özel muamele |
Alıntı:
|
Gerçekten Yazık Ya Kendini Bilmez 4/5 Kişi Polise Şişe Fırlatmış Olabilir Onlara Müdahale Et Ama Suçu,Günahı Olmayan Kişilere Neden Tekme Atıyosun,Neden Jopla Vuruyosun,Neden Biber Gazı Sıkıyosun Terörirstmiyiz Biz...! :banghead: Polisleri Sevmiyodum Zaten İyice Sevmemeye Başladım :banghead: |
Türkiye`de Saat: 21:06 . |