![]() |
Show'da yalan rüzgarı eserken İnönü'de acı gerçekler vardı! 2003-2004 yılından hatırladım bi sahneydi dün akşam.Ama bu kez başka türlüsü belkide bizim için daha iyisiydi. Hatırlayalım ermanı ne demişti ağzını yayarak; '' hocam,Beşiktaş böyle götürürse bu işi biz ekmeğimizden olacağız'' ardında şaka yapıyomuş havası vererek gevrek gevrek gülüyordu.Sonrada malumunuz 5 senedir toparlanamadık.Çok kızdık ama hakda vermek lazım.çünkü; Malum diğer takımın tarafatarı tabiri caizse ''it sürüsü'' gibi.Biz böyle coşarken takımları yerlerde sürünürken hergün acı çekeceklerine oyalanmaları lazım ama erman hoca onları oyalama yerine emir bekleyen salyalı arkadaşlarını malum takım tarfatralarını mutlu etmesi için üzerimize salmıştı. Dünse Acun'u tebrik ettim doğrusu.Toplamış bütün camiasını proğrama oyalıyordu.Kocaman bi aferim sana olması gereken de budur.Yoksa Allah muhafaza biz böyle gidersek kaos oluşur yurdumda.Bu gençlerde gerçekten hayat var. |
Acun a yakıştırmadım valla. Resmen takım propagandası yapıldı Show da.. Yazık.. |
Ben yakıştırdım, Acun her programda belli eder zaten nası bi Fb'li olduğunu...Fb'linin babası adam... Ama ben bugünkü maçta göreceğim Fb'yi, varlar mı yoklar mı... |
evet ilginçti nouma gelsin diye talep edildiğinde kabul etmesi ama ezikbahçe takımını getirdi bu yaptığı ayıptan başka bşy değil |
1 avuç ökz ya.Başka birşey değil |
İzlediyseniz, emellerine ulaşmışlar demektir... 5 sn bile açık kalmadı o kanal bizim evde, zaten programı da izlemiyoruz. |
besiktasli bi sunucu/sovmen herneyse aynini yapsa yani besiktas camiasini bir programa toplasa ne düsünürdük?...herhalde hosumuza giderdi...acun burda yazildigi gibi tam bi fb li....sonucta ne olursa olsun hayir amacli bir program....büyütmemek gerek ve hos görmeli...dedigim gibi bjk li bir program yapicisi cikip aynini bizimle yapsa, hosumuza giderdi... |
eğer acun dünkü programı yaptıysa gs ve BJK camiasınıda programa çağrması gerekir.. yoksa çok büyük bi yanlış yapmış olur |
Alıntı:
Biz futbol takimiyiz ne isimiz var: Var Misin Yok Musunda!! Avrupada duysular epey gulerler. Boyle seyler sadece bizim ulkede olur zaten!! |
Var ya bugun fb'nin yenilmesini çok istiyorum ... kiyamet kopar : taraftarlar ve takim arasi bozulur ... ne isiniz var sizin programda adam gibi top oynayin falan gibi seyler duyariz .... ne guzel olur ama ahahhahahhah :D:D:D |
Bunları adam niyetine alıpta konuşmamız bile lazım yoksa kendilerini bişi zannederler...Herkes bizim gibi arşılıksız sevemez o yüzden bole şeylere ihtiyaçları var işte bırakın yapsınlar... |
programa cıkarak kendi reklamlarını yaparak yardım yapılmaz gizliden gizliyede yardım yapabilirler |
ben fazla kafama takmadım ızlemedım deee zaten dun orda hayavanat bahcesı gıbıydııı :D:D acun ıstedıgı kadar takım progamandası yapsınn tız gıder vız gleırrrr |
Oradan yardım olarak aktarılacak para bu futbolcuların belki de günlük harcamalarına denk. Yani hayırlı bir iş yapılıyor filan boş. Tüm takımlardan karma yapılabilirdi, atla deve değil ya. Herşey ortada neyse, eğer izlediyseniz sonuç vermiş demektir. Bravo. |
Acuna Beşiktaş taraftarının onun için yaptığı besteyi armağan ediyorum. Anlayan anlamıştır :) |
varmisin yokmusun ne skim yarisma nerede görülmüs calismadan para kutunuzda ne var an.....a..i var ne var ne var söyle acun laylalalaylaylaylay :D http://www.vtunnel.com/index.php/101...4945eea4115846 bizide cagirirlarsa bu besteyi söyleriz :D |
Millet bulundugu her mevkii ve ortamdaki olanaklari nasil da istedigi gibi kullaniyor. Türkiye deki hemsehricilik kavraminin baska bir boyuttaki yansimasi. Bi fenerliden ne beklenir, tsskliysan cagir Pascali oraya da görelim. |
Alıntı:
|
pascalı çağırsnda bide bjk tarftarını çarsıyı görsun bakalım orda basna yıkılır orası beaa :) |
Zaten ben o programı hiç seyretmem... |
Alıntı:
|
bi açtım şovu heryer sarı lacivert iiiiyyyy bide arkada aziz bey anında zapladım.ama adam işinide biliyor kullandı adını getirdi takımı.. |
fbli adam |
fbli adam fb camiasini bi kanalda kendi programinda toplamis simdi acunami kizmali yoksa besiktasli olupta boyle seyler yapamayanlarami kizmali suc acunda degil digerlerine bakmak lazim bizimkliler bunlari beceremiyorsa suc becerenin degildir kaldiki belkide ilerleyen zamanlarda gs ve bjk icinde ayni seyleri yaparsa ne diyecegiz o zaman o yuzden herseye bukadar takip paronaya yapmak iyi birsey degil bence |
ezikler eğlensin...çok da tın... |
sadece fb deil bjk gs den de yönetici futbolcu gelmeliydi, yanlis oldu bu böyle bence |
Acun un Fb olayı yeni değilki yıllardır hep her kulvarda fb diyorda başka birşey demiyor. Adam fenerli kardeşim takımınıda kolluyor helal olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında derdimiz acun falan değil.Ama saolsun yorumcu arkadaşlar acuna indirgemişler.Bizi acun ilgilendirmez,kim ne yaparsa yapsın ama bize zararı dokunmasın.anlatmak istediğim bu. bizden belki (abartmdan) 4 şampiyonluğumuzu şrfsizce çaldılar.Şimdi 12 şampiyonluğumuz var.Yani bizde 3 yıldız takacakken 2 yıldız takıyoruz.Sonrada rakip takımın dallama taraftarı diyor ki ''şampiyonluğunuz kadar konuşun''.sözüm ona futbolun duayeni (!) denilen baştaki şrften yoksun insanlar şampiyonluk yolunda takımımız emin admla ilerlerken,herseferinde adice oyunlar oynamasalar belkide bugün bize zoraki yaftalanan 3. takım etiketinden kurtulurduk.Böyle olmaması içinde rantın bir hayli fazla olduğu rakip taraftarlarında bu zamanda medyayı doyurması gerekiyor.Bunu sağlaması gerek birilerinin.Yoksa kumpas herşekilde devreye girer. |
Alıntı:
abicim biz bunlara aliştik başa gelen federasyon daha hiç beşiktaşi desteklemedi ve bunun yannda sürekli fener ve cimbom yanlisi başkanlar başa geldi buda bize bunlari yaşatti ve bi yandan demirören de çok pasif kalıyor burada dünkü olaylardan sonra yazılı açiklama ile emniyettn özür diletiyor ne münasebet emniyin kulübümzden özr dilemsi lazm... |
Reklam Kokan hareket bunlar :) |
Türkiye`de Saat: 14:26 . |