![]() |
yusuf : devamı gelecek Kayseri'ye attığı golle Beşiktaş'a galibiyeti getiren Yusuf Şimşek, "Taraftar beni oyundan çıkarken yürekten alkışladı. Çok duygulandım. Onlara teşekkür ediyorum" dedi. Tecrübeli oyuncu kendisini Beşiktaş'a kazandıran Mustafa Denizli'ye de teşekkür ederken, taraftara şampiyonluk sözü de verdi. "Atacağım ve attıracağım gollerle şampiyonluğun http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dgelmesinde büyük payım olacak" diyen Yusuf zirve yarışında bir adım öne geçtiklerini de söyledi. Tecrübeli oyuncu şöyle konuştu: "Beşiktaş'ın havası bambaşka. Taraftar süper, kadro kaliteli. Şampiyonluk özlemine son vereceğiz. Bize güvenin." |
45 dk. yı çıkaramayacağını düşünüyodum...ama helal olsun...seni sahada istekli görmek yetiyo... |
gercektende helal olsun...suan delgadodan daha iyi isler yapiyo..gerci delgado pek birsey yapmiyodu zaten:D |
birde fener maçında at bizi galip getir helal olsun o sana verilen paralar işte o zamn sana beşiktaşlı derim :) |
utandır beni yusuf:) razıyım |
bende özellikle fener maçında gol bekliorum yusuftan.. |
Yusufta ilk geldiği haftalara göre ciddi gözle görülür bir gelişme var. İşallah takımı sırtlayacak seviyede oyununa devam eder. |
bizde bekliyoruz zaten dewamini yusuf |
Bu hafta Delgado iyileşmesi halinde bile,M.Hoca'nın Yusuf'u oynatacağını düşünüyorum...Oynamalı da zaten...:) |
Yusuf kendine gelmeye başladı böyle devam eder inş. |
Türkiye`de Saat: 17:11 . |