![]() |
özkalfa ile yine 3 puan Beşiktaş, hakem Tolga Özkalfa ile yine kaybetmedi. Özkalfa, siyah-beyazlıların 2-1 kazandığı Hacettepe ve 1-0 galip geldiği Antalyaspor maçlarında düdük kalmıştı. Kayserispor zaferi sonrası, Özkalfa ile yine 3 puan alınmış oldu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Özkalfa aman aman hata yapmadı ,kırmızı kartta halkıydı..Cangele ye aşırı tahammül gösterdi yoksa cangele kesin atılmalıydı..Birde şu kornerde yan hakemin oyna demesini anlayamadım..Kör müdür nedir? adam resmen 2 kere dokundu..Sonuçta maçın önüne geçmedi hakem..birçok kararı doğruydu.. |
tamamen tesadüf,özkalfanın en ufak bir katkısı yok aksine maçta neyi ispat etmeye çalıştı anlamadım ama kararlar aleyhimize oldu çoğu zaman |
bence iyi yönetti tek hata o da herkesin yapabileceği bir hata o da zaten an hakemin hatası o ilginç kornerdi |
Özkalfa,Cangele'yi korktuğundan atamadı bence.Bunun altında kalmak istemedi.Yoksa Cangele atılmayı çoktan hak etmişti... |
Deniz çoban da iyi maç yönetiyor. |
Bence iyi yönetti tek bir poziyonun dışında Dk3 İ.Toraman a hemen anında gösterilen kart. Bana kasıtlı geldi o kart. Bu uyarırsın bişi yaparsın yok adam direk geldi bastı kartı. Toraman ın da öyle ahım şahım bir dirseği de yok. Pozisyon gereği.. |
Türkiye`de Saat: 07:00 . |