![]() |
batuhanı kim gazlıyo bu kadar merak ediyorum :D... |
batuhan kim,futbolculuk kariyeri futbol bilgisi ne kadar ki çıkıp saçma salak açıklamalar yapıyor,yazıklar olsun....yetenekli olmak fizik olarak üstü olmak iyi bir futbolcu olmaya yetmiyor...biz batuhanı eskişehire sadece futbolculuğnu geşiltirmesi için yollamadık rıza hoca gibi büyük bir beşiktaşlıdan biraz beşiktaşlılığı adamlığı öğrensin diye yolladık ama sonuç ortada |
Bundan adam olmaz.Sırf bu yüzden beşiktaşta barınamazsın batuhan bey aklını başına al. |
Alıntı:
şöhret her şeyi yaptırabiliyor insana ... |
maçtan iki gün önce kamp yapılan otelden ayrılıp sabaha kadar bir gece kulubünde Eğlendiği İçin Süresiz Kadro Dışı Bırakılmış Sabah İntenette Okumuştum. Hocayada ''Ben Hocada Panik Gördüm'' Demesi Saçma |
Alıntı:
|
bu çocuktan bi halt olmaz yok barda, yok hocasına laf söylerken. defolsun gitsin. |
Bu Batuhan GOL KRAL'ı falan mi ? rahat ol falan diyor :D |
bu çocuk good will hunting deki sorunlu yeteneğe benziyor.ama bunu olgun biri haline getirmek daha zor olacak gibi.inşallah takıma faydalı olur ileriki zamanlarda. yönetimin yapacağı en güzel iş bu çocuğu yetiştirme görevini yusufa vermek olmalı |
bu nasıl bir terbiyesizliktir.sen kim oluyosun ya.bu kadar güveniyodun madem kendine atsaydın 5 gol de takımını galip getirseydin.bırak bu işleri adam ol önce!!! |
Türkiye`de Saat: 16:15 . |