![]() |
Beşiktaş Camiasından Özür Diliyorum ! http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...ayKafkas03.jpg Beşiktaş-Kayserispor maç sonrasında, soyunma odası koridorlarındaki olayların kahramanları da, “Keşke yaşanmasaydı” dedirtti. Cangele’nin tahrikleriyle oluşan ve teknik heyetin de katıldığı tartışma konusunda bir açıklama yapan Antrenör Tayfur Havutçu, “Bunlar saha içinde her zaman olan şeyler ama sahanın dışına taşması iyi değil. Cangele sürekli ağıza alınmayacak küfürler etti. Keşke olmasaydı. Tolunay Kafkas futbolcularımızın üstüne yürüdüğü için araya girdim. Zaten Tolunay hocada maçtan sonra gelerek özür diledi. Tamamen yanlış anladığını söyledi” diye konuştu. Cangele uyarılacak Cangele’nin maç boyunca İbrahim Toraman’ın vücudunun her yerini ellediği ve sürekli küfür ettiği öğrenildi. Beşiktaşlı futbolcular ise maç boyunca hakemin bunları gördüğünü fakat sürekli güldüğünü söylediler. Kayserispor Yönetimi’nin de bu durumu bildikleri ve Cangele’yi sert bir şekilde uyaracakları bildirildi. Beşiktaşlı yöneticiler ise yaşanan bütün bu olayların yayıncı kuruluşun görüntüleri arasında olmamasını ve maçın perde arkasında gösterilmemesini eleştirdiler. Tolunay Kafkas’ın da maçın hakemine, devre arasında ve maç sonunda çok ağır küfürler ettiği belirtildi. |
yok artık yaa..hakem bide Cangele'nin yaptığı hareketleri gördüğü halde gülüp geçmiş mi:mad: |
bu heriften nefret ediyorum !... |
konunun başlığı BEŞİKTAŞ CAMİASINDAN ÖZÜR DİLİYORUM diye yazılmış ama ben ortada bir özür göremiyorum... kayseri kim, tolunay kafkas kim, bu takımın ligde ne hadefi varki bu kadar kendilerini yırtıp çirkefleşiyorlar |
Cangele’nin maç boyunca İbrahim Toraman’ın vücudunun her yerini ellediği bu nedir ya cangelenin amacı ne acaba :) |
Alıntı:
|
tolunay kafkas çok çirkef bir adamsın . |
ozur dılıyecekk yoksa kendı bılırrr |
Emre beşiktaşta iken o zaman fenerde olan nobreye ellemesini ne de güzel yakalamıştı maraton. Acaba maraton ekibi her yakaladığı görüntüyü ekrana getirmiyormu sorusu aklına geliyor insanın ister istemez. |
Alıntı:
|
bunların amaçları ne anlmış değilim oynuyorsan mçını isan gibi oyna yenilincede kabullen defol git |
hiçç yaa gücü yetmiyor sonra çirkefleşiyorlar hyret bşy |
ben tolunay kafkasi hiç bir zaman teknik adam olarak göremdm sanrm hakliym.. |
Çirkef bir hoca,oyuncusuna hangi yönde ders verir.Çirkeflik nasıl yapılır?Her yapılan faule itiraz...:) Balık baştan kokar ...:) |
Nefret ediyorum bu adamdan Bulent Uygun 1 bu 2 |
Cangele aradigi seyi bulamamis, Ibo da soyunma odasinda göstermeye gitmis. |
kendi karakterine yakışan hareketleri yaptı her zaman ki gibi cangele deden insan müsvettesi.. Ama bir gün çok sağlam bir ifadesi alındığında da görürüm ben onun olmayan delikanlılığını... |
Lugano 1, Cangele 2..İkisi de birbirinden çirkef.Hatırlarsanız bu Cangele çirkefi 2 sen önce Sakaryaspor'da oynarken Runje'ye sürekli tükürüp tahrik ediyordu, Allah'tan İbrahim Toraman kafasını gözünü kırmamış Cangele çirkefinin.Ligin artık son haftalarına giriliyor, bu tür tahrikler çoğalacaktır.Oyuncularımızın bunun bilincin de olup bu tahriklere kapılmaması lazım. |
Türkiye`de Saat: 14:00 . |