![]() |
Batuhan,özür dileme zahmetinde bulunursa,affedilir,tekrar oynar.:) |
bu cocuktan cacık olmaz isterse dunya gol kralı olsun bundan cacık olmazz daha oncede soledim şimdi de soyluyorum bu cocuk prof hiç olmaz İlerde Beşiktaşa zarar verecek kim arkasında durursa dursun umrumda değil |
Allah Allah Nekadar Büyütüldü , Riza Hoca gerekeni yapmis zaten. |
Alıntı:
|
Batuhan akillanmaz.. Anadoluda kayip olup gidecek.. |
Sinan engin diyorki benim oğlumun da arkadaşı. Ben tespit ettim sanırım Batuhanın neden bozulduğunu arkadaşlar:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Süper tespit :star: |
17 yaşındaki çocuk kriz yaratıyor ekranlarda işte!..Ne güzel attığı gollerle, oynadığı futbolla gündeme geliyordu, ne diye bunları yaparki yaf...Es Es'e gönderdik akıllanır da gelir bize diye, ama yok, orda da bir şeyler yaptı yine, rahat durmayacak anlaşılan, durmazsa da takım takım dolaşır valla, sonrada çok vurur başını duvarlara... |
rıza hoca'nın her kelimesi yüzde yüz doğru helal olsun, sinan engin'e kalsa sırtını sıvazlayıp afferin oğlum iyiki yapmışsın diyecek çıkmış bi de abuk sabuk konuşuyor sinir oluyorum bu sinan engin'e ... yalnız bence bu çocuk çok sımartılmış yeterli terbiyeyi aldığına inanmıyorum çünkü daha büyükleriyle nasıl konuşacağını kamuoyuna nasıl konuşulacağını nerede susup nerede adam gibi edeplice konuşacağını bilmiyor |
Türkiye`de Saat: 04:03 . |