![]() |
Zapatocny endişesi! Toraman´ın cezası ve Gökhan Zan´daki belirsizlik yüzünden gözler Zapo´ya çevrildi. Ancak Çek futbolcunun yaptığı bireysel hatalar kara kara düşündürüyor. Kocaelispor ile deplasmanda oynanacak kritik maç öncesi İbrahim Toraman’ın cezalı duruma düşmesi, Gökhan Zan’ın da durumunun belirsizliğini koruması üzerine savunmada sıkıntı yaşanıyor. Oynadığı maçlarda yaptığı kritik hatalarla yenilen gollerde adeta başrol oynayan Tomas Zapotocny konusunda teknik ekip kararsız ve aynı zamanda da çaresiz şekilde beklemede. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, performansından memnun kaldığı Serdar Kurtuluş’u savunmada oynatma konusunda B planı olduğu da biliniyor. Kara Şimşek döndü Önceki gün ağrıları nedeniyle takımdan ayrı kalan Yusuf Şimşek, dün yeniden çalışmalara katıldı. Performansıyla son haftalarda takımı sırtlayan isimlerin başında gelen tecrübeli futbolcunun dönüşü sevinç yaratırken, kaptan Matias Delgado’nun durumu hâlâ belirsiz. Rodrigo Tello ise yorgunluğu üstünden attığı için formda olarak cuma günkü maçı bekliyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...-C-B423333.jpg |
özellikle G. Zan ve İ. Üzülmezle oynarken Zaponun dengesi bozuluyor. Yanında Sivok, önünde Cisse-Ernst ikilisi olsun uçanla kaçan bile kurtulmaz elinden. Bu durumda Holosko/Bobo dan biri ile Delgadoya kulübe gözükecek elbette. |
gökhan büyük ihtamalle oynayamıcakmış o yüzden zapoya düşüyor iş sivokla birlikte oynıcak o yüzden yabancı kontenjanında hocaya bşyler yapmak düşüyo farketmez beşiktaşımızda herkes süper maşallah :) |
sivok zapo beraber uyum içerinde iyi oynuolar ;) |
endişe edilecek bişi yok delgado oynamıyacak zaten sakat olduğu için onun yerine yusuf oynacak zapo sağlam adam hiç süphem yok iyi bir mac cıkartacaktır rüştü ekrem sivok zapo üzülmez yusuf ernst uğur tello bobo holosko bence hoca böyle bir kadro ile cıkacak |
Ben endişelenmiyorum şahsen.Gökhan zan daha çok endişe veriyor bana kalırsa |
Mustafa Hoca,bu maçta yabancı seçimini yaparken zorlanacak.Yeri kesin olan 3 yabancı oyuncumuz var. Sivok-Ernst-Tello...Gerisi belirsiz... |
zapoda iyidir merak etmeyin |
Bu haberin kaynağı nedir ? Kesin fanatik falandır..Böyle saçma bi haber olur mu yaw..Zapo endişe verecek ne yapmış ? Allah Allah.. |
yapmadımı abi bnce yaptı ağır kalıyor bazen kontralarda çok çalım yiyor kademede geç kaldığı oluyor kafa toplarında bazen etkisiz böyle maçlarını biliyoruz zaponun ama çok seviyorum zapoyu ayrı yanii aslında çok daha iyi oynayabilcek kapasitede ilk geldiğinde çok iyidi mesela ama bozuldu yani bnce brz toprlasa kendni mesela bu maçta süper oynaması lazım bnce |
Herkes gibi onunda performansı düşmesi gayet doğal..Ama Endişe verecek bir durum olduğunu düşünmüyorum..Çalım yemeyen topçu varmıymış ? yada pozisyonuna göre ağır kalmayan ? |
ben güveniyorm zapoya sivok ile geçilmez kale olucaklar bu maçta. |
Beyler sorun Zapoda degil yaninda oynadigi adam.. Sivok defansta oynamadimi Gokhanda oynasa, Toramanda oynasa cok hata yapiyorlar.. Bu yuzden Sivok herzaman defansta oynamali. On liberoda vasat kaliyor zaten.. |
Aman, çok endişelendim...Diğer takımlar ne yapsın o zaman yaf, bizde Zapo gibi adam kulübede oturuyor, işte diğer rakiplerimizden farkımız bu... Bu maçta da Sivok-Zapo ikilisi oynar tandemde, ortada da Cisse-Ernst oynar büyük ihtimal, Delgado-Bobo ikiliside kesilir bence... |
benchte oturan oyuncularımız sorun çıkarmıyorlar, yani tam bir profesyoneller, zapotocny de bunlardan biri, vasat üstü bir oyuncu aynı zamanda, sorun olacağını zannetmem... |
zaPo nun köTü ßi maC cıkarcaaNı sanMıoRum.. |
Alıntı:
|
Korkucak bir şey yok .Zapo görevini yapar. |
Zapo adam kaçırıyorsa G.Zan ölsün o zaman :D |
gökhan zanı en çok eleştirenlerden biriydim ama sakatlanmadan önce tam 7 hafta mükemmel oynadı ön müdahelelerin hepsinde başarılı oldu o yüzden saygı duyuyorum ama ben beğeniyorum zapo elinden geleni yapçaktır hatta elinden gelenin fazlasını yapçaktır diye düşünüyorum inşallah |
Alıntı:
içerdeki sivas maçı ve bir iki maç daha var aklıma gelmeyen |
zapo endıse verıyorsa bız takımı komple degıstırelımm .. bu haberler bjkmıızn havasını bozuyor takımda ııı bır arkadaslık ortamı varken asılsız haberler can sıkıyorrr dikattt!!!!!!!!!!!!! |
Zapotocny sezon başında Sivok ile çok uyumluydu, ama ne zaman Gökhan Zan geldi o zaman Zapotocny'de düşüş başladı.Ama ben bu maçta endişe duyulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.Zapotocny bu maçta Sivok ile yan yana daha iyi performans ortaya koyacaktır.Korkulacak bir durum yoktur. |
Türkiye`de Saat: 18:14 . |