![]() |
Gebze'den Beşiktaş'a ilginç teklif ! Beşiktaş'a, 2. Lig Klasman Grubu takımlarından Gebzespor'un yönetiminden çağrı geldi!.. http://www.spor3.com/images/news/217032.jpg Yeni stat inşaatı için Anıtlar Kurulu'ndan zorlu bir süreçten sonra onay alan ve stada ilk kazmayı sezon biter bitmez vurmayı planlayan Beşiktaş'a, 2. Lig Klasman Grubu takımlarından Gebzespor'un yönetimi, "Stadınız bitene kadar maçlarınızı 25 bin seyirci kapasiteli Gebze'de oynayın" çağrısı yaptı. Bu çağrı Gebzeli futbolseverlerin yanı sıra, ilçeye ekonomik kazanç da getireceğinden esnaf arasında da büyük heyecan yarattı. Beşiktaş yönetiminin, stat inşaatı başlayınca önümüzdeki sezon maçlarını Anadolu'da oynayacaklarını bildirmeleri üzerine, Gebzespor yönetimi kapılarını Beşiktaş'a açtı. Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Yücel Serim yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Beşiktaş, önümüzdeki sezon maçlarını Gebze Stadı'nda oynamalı. Çünkü Gebze Stadı Anadolu yakasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan sonra Ankara'ya kadar en büyük stat. Zaten geçen sezon başında Beşiktaş yönetimi Gebze Stadı'na gelerek bir dizi incelemeler yapmış ve beğenmişlerdi. Stadımız 20 Nisan tarihinde Gebze İlçe Spor Müdürlüğü'ne geçecek. Şu anki tribün kapasitesi 25 bin. Beşiktaş'ın buraya geliş ve gidişinde de otoban bağlantısı nedeniyle sıkıntısı olmaz." Yücel Serim, Gebze Stadı'nda kamera sistemi, doğalgaz, hakem odaları, futbolcu odalarının da eksiksiz olduğunu, basın ve protokol tribününün ise kısa sürede büyütülebileceğini belirtti. Turnike ve gece maçlarının oynanması için aydınlatma sistemi gibi eksiklerin 1,5 ay gibi bir sürede giderilebileceğini belirten Serim, "Stat 2009-2010 futbol sezonuna hazır olur. Gebze Stadı'na da taraftarlar kara ve denizyolunun yanı sıra demiryoluyla da ulaşabilirler" diye konuştu. Milliyet |
mantıklı istanbula çok yakın antremanları istnbulda yapıp gebzede maçlara çıkabilirler gayette iyi olur kanımca gerçi az seyirci kapasitesi ama yapçak bşy yok yanii |
bence süper olur güzel stad bir iki eksik giderildikten sonra 25 bin kişi yeter |
Gebze stadında Karagümrük maçını izledim ben gayet güzel, değerlendirilebilir bir teklif. |
Alıntı:
hiç güzel stad değil.En azından seyredilecek yer açısından sahaya çok geniş açılı.Seyir zevki açısından felaket.Ama buraya gelirse bizim için süper olur.Her gün hangi maç olursa olsun gideriz bea.http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon7.gif |
Yazık gebze esnafına. Boşuna heveslendirmişler esnafı:) |
Gönül İzmir'i istiyor ama kulübümüzün İstanbul dışına çıkacağını sanmıyorum.Büyük ihtimal Olimpiyat yada Kasımpaşa Stadın'da oynanır . |
hayır.ben kesinlikle karşıyım.Maçlar anadoluda oynanmalı.Ben deplasmanlara gidebiliyorum sadece.Ve Anadoluda trübünden Beşiktaş maçı görmeyen renktaşlarımız var.Onların da görmeye hakkı var. Ve ben inanıyorumki anadolu Beşiktaş taraftarı en az İstanbul Beşiktaş taraftarı kadar iyidir |
Alıntı:
|
Güzel fikir bence. |
Gabze spor kim gebze spor stadi nerde birakn bunlar İzmir de olsn da maçlara gidelim:D:D |
süper olur :D |
Fena Fikir deiL ama puFs.. |
sanmıorum kabul edicemizi 25 bin kişilik olduğuna bakmayın yapısı dolayısıyla tribün etkisi çok az.. adana,izmir,diyarbakır ve erzurumda oynanıcak maçlar büyük ihtimalle.. |
neden olmasınn 25bınn kısılık yeterlııııııı bızım ıcınnn .....bursaya ne dersınız |
İyi fikir. Olabilir. Gebzadeki tekeller yaşar ozamn:D |
bence çok hayırlı bir karar olur |
|
|
Hayıııııırrrrr İzmir'e geliiiinnnnn kombine alıcaaaaamm :D:DD::D |
Alıntı:
Hocam senin mekan nere İzmir'de tam olarak??? |
Neden olmasın.Stadın kapasitesi 25.000.İstanbul'a da yakın. |
TrenLe maca gittimii düşünün süper olur bence...:) |
yeni stad yapılsın da gerisi mühim değil , tesislere de yakın gebze neden olmasın. |
Alıntı:
|
maçlar anadoluda oynanırsa delgado dan hayır gelmez...herif uçaktan tırsıyo... |
izmit ismetpaşa stadı seneye en uygun stad bence.. |
değerlendirilebilir aslnda |
Türkiye`de Saat: 00:31 . |