![]() |
çamur at ki izi kalsın taktiklerini bırakın birde yenemeyeceğiniz takım yok ki o yüzden galibiyetlerinizden çok beraberlikleriniz var değil mi ... Aldığınız yenilgiden ders çıkaracağınıza kalkıp ayak yapıyorsunuz yenilginizi unutturmak için şehre yazıklar olsun ki sizin gibi adamlar bulunduğu yerlerin ağırlığını kaldıramıyorlar... |
Hiçbirşey çıkmazdı. Rahat rahat çıkıp giderdiniz, bugüne kadar beşiktaşı inönüde yenen her takımda olduğu gibi. |
dua et hurma sana bısey yapmadıkk o bıber gazından sonra yenılgı alsaydıkkk sag cıkamazdınn ooo staddannnn .... senın ne mall oldugun bellııı sen gıt fb ve gs sırın gorun hemıı boyun uzarrrr belkıı |
....ne ....siz |
Gayse yağcısı Hurma efendi kes artık laga luga etmeyi.Kayserispor'un ne kadar çirkef olduğunu bilmeyen yok, futbolcusundan tut, menajerine kadar çirkefsiniz işte.Ne kadar çirkef bir camia olduğunuzu dün resmi sitenizden yaptığınız berbat açıklamayla belgelediniz. |
yav hurma efendi alayınız çirkefsiniz be . |
ben baska maca gıdıp ızledım herhalde. pozısyonu olmayan takımın menajerı kalkıpta yenseydık soyle olurdu boyle olurdu dıyecegıne takımım nasıl boyle oynarda rezıl olur dıye kendı kendıne dusunmelı cozum yolu aramalı hurma ye suluman hurma zıhnın acılır |
yol al yaaa.... |
yau kardesim butun mallar bizemi deng geliyor yoksa kastenmi yapiyorlar siz ancak galatasaraya yatarsiniz suleyman efendi besiktasla fenere oynarkenki hirsinizi bide gsye oynaren gorelimde bikerede biz sasiralim alayiniz serefsizsiniz |
ama suc bunda degilki bobomda atamadi su golleri su kaleye 5 0 yapip yollayamadik adamlari vidi vidi konusuyorlar simdi adi herifler mac gectikten gunler sonra soyle salak salak aciklama yapanlara harbi uyuz oluyorum |
Türkiye`de Saat: 12:10 . |