![]() |
Sinan Engin : 2 Beşiktaş'lıda Fuhuş'a Karışmıştı ! Konyasporlu Erhan Albayrak’ın adının karıştığı fuhuş operasyonu gündemdeki yerini korurken, Beşiktaş’ın eski menajeri Sinan Engin konuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu!.. Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuk olan Sinan Engin, siyah beyazlı takımda menajerlik yaptığı dönemde de benzer durumlarla karşılaştığını ancak bu tür olayları hoşgörülü karşılamak gerektiğini belirtti. Sinan Engin konuyla ilgili olarak, “Benim menajerlik yaptığım dönemde de Beşiktaşlı iki futbolcunun adı benzer bir olayla anılmıştı. Biz de bu olayı öğrendik ancak olayı medyaya yansıtmadık ve örtbas ettik. Bunu başkan da biliyor” dedi. Bu konuda futbolculara karşı hoşgörülü olmak gerektiğini savunan Engin, “Adam, kadın satmıyor ki!.. Kız arkadaş bulamamış ne yapsın? Erhan Albayrak Konya’da değil de İzmir’de bir takımda oynasaydı sözleşmesi feshedilmezdi. Konya’nın mutaassıp yapısı da bu karar etkili olmuştur” ifadelerini kullandı. Bu arada adının karıştığı fuhuş operasyonu nedeniyle Konyaspor ile olan sözleşmesi feshedilen Erhan Albayrak, konuyla ilgili olarak Futbol Gündemi programına telefonla bağladı ve “Telefonla bir bayanla görüştüğüm için beni kadro dışı bıraktılar” dedi.. KAYNAK : Fuhuşa karışan iki Beşiktaşlı ! haberi - 08 Nisan 2009 Çarşamba 10:01 |
sınan bılıyorsan ısım soyle yoksa susss takımın havasını bozmaaaaaa |
iLginc Bir Iddaa.. Yine Biz Şampiyon Olmayalim Diye mi yapiliyor bunlar ? |
Alıntı:
|
BEŞİKTAŞ düşmanı bu adam sırf mustafa denizli başarılı olmasın diye yapıyor, bunu da herkes biliyor. Mustafa hoca şu takıma çok önceden gelmeliydi ve sizin gibi asalakları çok önceden süpürmeliydi. Hiç boşuna uğraşmayın bu havayı kimse bozamaz sinan efendi |
sinan enginin resmen beşiktaşın kendisi gittikten sonra takımın şampiyonluğa koşması zoruna gitmiş karalamaya çalışıyor açıklasa ne olur nerede yaşıyoruz kız arkadaşıda olur çapkınlık ta yapar alan razı satan razı kime ne |
Engin sadece SUS !!! |
Doğruysa Sinan Engin'in Beşiktaşlılığından şüphe ederim.. Yalan Allah gani gani c.zsını versin yapanların...Tam havaya girdik yine başladı :@ |
bi kapa çeneni be adam..!! hala kurtulamadık mı senden:mad: |
hayret bşy yaaa bu adam gerçekten beni şaşırtıyor yaa öyle bşy olsa dahi böyle bir zamanda beşiktaş şampiyonluğa giderken bunu söylemeyw utanır insan birde beşiktaşlıyım diye dolaşıyor yaa |
Gercekten bu sebepden kovulduysa cok garip. |
ya bu adam beşiktaşlı falan değil ya menejer olarak başa getirende hata adam tam bir sahtekar şampiyon olmamizi istemiyor sanqi takimin havasını bozuyor.. |
Ben cok iyi hatirliyorum bu 3 ismi: Sergen Yalcin, Ibrahim Toraman ve Ali Gunesin adlari karismisti fuhus operasyonuna.. |
ne desek az yaaa...senin bu söylediğini fenerliler söylemez MAL !!... takıma zarar veriyosunuz hiç mi kafanız çalışmıyo yaaa... |
aLLahn qeRizekaLısı..koca kaFanın icinDe kaRınca ßeyNi kaDr ßeyn yoK ße..aPTaL..! |
sinan bi programda besiktas bidaha sampiyon olursa ettiririm kendimi demisti yavas yavas korku basladi herhalde kurtulusun yok sinan o sozu ettin madem cezanida cekeceksin sana tavsiyem zevk almaya calis :D |
bu adamın dedilerini kale almamak lazım.. |
kesinlikle masa başı komplo teorileri ve bizi karalamaktan başka bişi değil bu |
sinan engin shut up |
Sinan engin ciler çıksın bu haberi mantıklı yorumlasınlar bakalım... Bu adamın Beşiktaşlılığından şüphe ediyorum ben.. |
Kız arkadaş bulamamışsa fuhuşa gitsin demi sinan engin ne güzel söylüyorsun bunu.Özel hayatları bizi ilgilendirmez ama böyle at gözlüklerinizle daha ne kadar yaşarsınız bilemiyorum. |
pff.Saçmalık.Bu da ne bişi anlamadım:s.Bunun bizimle alakası ne ki? |
Türkiye`de Saat: 05:13 . |