![]() |
kocaelispor maçının hakemi.. Süper Lig'de 27. haftada oynanacak olan Kocaelispor-BEŞİKTAŞ karşılaşmasının hakemi belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşmada Bülent Yıldırım görev yapacak.. Bülent Yıldırım'ın bu sezon yönettiği maçlarımız.. hacettepe-BEŞİKTAŞ 2-3 BEŞİKTAŞ-antalyaspor 3-1 ibb-BEŞİKTAŞ 1-1 |
sevmiyorum bu adamı:mad: |
Alıntı:
bnde sevmıyroum davranıslarııı cok yapmacıkkkkkkk |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biliyorum gördüm:D |
Berbat bi hakem!..Hacettepe maçının başında Ümit'e vermediği bi kırmızı kart varki, yazıkki ne yazık!..Belediye maçında da olanlar ortada, malumunuz...Kısacası çok zor bir maç bizi bekliyor, Kocaeli sonuna kadar direnecektir, hakem de öyle, hatasız oynamamız lazım bu maçta... |
bu maçta bi penaltı yicez gibi geliyo bana.. |
Gese Mac'a Firat Aydinus 'u istedi , Derbi Macı Firat Aydinus'un oLdu , Biz bu hakemi istemiyoruz, Acaba Hakem Degisecekmi ? FEDERASYON ! |
gıcık oluyorum bu adama... |
Alıntı:
|
Pis kokular geliyo burnuma neyse her zaman olduğu gibi yine 12 kişiye karşı mücadele vereceğiz hayırlısı |
beşiktaşımız iyi oynarsa hakem hiçbişey yapamaz |
sevmesemde skora etki edecek bir hata yapmayacağını düşünüyorum... |
bu sene hakemler o kadar da kötü değil yanlış anlamayın elbetteki bende sevmiyorum |
Alıntı:
|
Beşiktaş düşmanının önde gidenlerindendir Bülent Yıldırım.Bu sezon ligin ilk yarısında İbb maçında 2 net golümüzü gerersiz sayan, Hacettepe maçında Ümit Bozkurt'un, Nobre'nin dizine tekme attığı pozisyona bırakın kırmızıyı sarı kart bile çıkarmayan hakem.Geçen sene de Avni Aker'de Rüştü'yü haksız yere oyundan atan hakem.Bu maçta kıyım başlayabilir, dikkatli olmamız lazım. |
Umarım bu maçı kazasız belasız atlatırız.:) |
Alıntı:
|
bize uğursuz bu adam |
ßi aptaLLık yaßmaz ins.. |
en uyuz oldugum hakem adam resmen kasti duduk caliyor belediye macinda 2 golumuzu hic etti adi herif dediydi dersiniz yine aleyhimize sacma sapan dudukler calacak kocaeliyle beraber bu hakemide yenmek zorundayiz |
Alıntı:
Bu hakem tam bir serefsiz!! |
allah beterlerinden korusun bunada şükür bence:D |
ben bu hakemin bu maca atanmasını cok manidar buluyorum..mhk ve federasyon ateşle oynuyor herhangi bir hatasında hakemin dünyasını başlarına yıkarız.!!! |
insallah hatasız bir mac yönetir |
3-1 bitecek Belediye maçını 1-1 le bitirten hakem bu... Ey TFF sana ne desek az... YAZIK. |
oyuncuların hakem önyargısıyla maça çıkmaması lazım, kendi kendilerini gereksiz kaosa sokmazlarsa trajik bir hakem gerilimi yaşamayız, artniyetli bir şeyler olacağına inanmıyorum... |
Sonuçta o da diğerleri gibi bir hakem.:D Herşey olabilir |
gerekirse hakemide yenmeye mecburuz.. |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |