![]() |
Holosko : Beni Başkalarıyla Karıştırmayın ! Slovakya’da yayımlanan SME gazetesine konuşan Filip Holosko, Galatasaray’ın gol silahı Milan Baros ile kendisinin kıyaslanmasına açıklık getirdi. Geçen hafta oynanan Dünya Kupası elemelerinde Slovakya’nın Çek Cumhuriyeti’nin deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçtaki oyunuyla ayakta alkışlanan siyah-beyazlı futbolcu, “Beşiktaş’takiler senin bu karşılaşmadaki mükemmel performansının farkındalar mı?” şeklindeki bir soruyu, “Türkler’in bugünlerde milli takımlarını daha fazla takip ettiklerini düşünüyorum” şeklinde cevapladı. Slovakya Milli Takımı Teknik Direktörü Vladimir Weiss’in kendisi ile Baros’un benzer oyuncular oldukları düşüncesine katılıp katılmadığı sorusu yöneltilen Holosko, cevabında, “İkimiz de hızlı futbolcularız. Benzer özelliklere sahibiz. Ancak kulüplerimizde birbirimize karşı oynadığımızda o hat-trick yaptı. Ben ise sadece bir gol attım, 4-2 kaybettik” ifadelerini kullandı. Kramponu 185 gram Beşiktaş’ta bazı maçlarda yedek kaldığı hatırlatılan Slovak oyuncu, “Sadece 3 maçta yedek kaldım. Geçmişte kendimi kanıtladım. Ligin en golcü 2., en fazla asist yapan 3. oyuncusu oldum. Bu yüzden Türkiye’de iyi bir isme sahibim. Ama yine de takım içinde rekabet etmeniz gerekiyor. Çünkü kadromuzda 8 yabancı var ve sadece 6’sının aynı anda sahada bulunmasına izin veriliyor” diye konuştu. Milli maçta 185 gram ağırlığında, “dünyanın en hafif kramponları” olarak tanımlanan özel ayakkabılarla mücadele eden Holosko, bunun performansına nasıl yardım ettiği ile ilgili bir soruya ise, “Ayaklarımda olduklarını bile hissetmedim” sözleriyle yanıtlarken, yazıda aynı kramponlardan Galatasaray’ın golcü futbolcusu Milan Baros’ta da olduğunun altı çizildi. |
büyüksün filip barosu 10a katlarsın sn |
sen başkalarıyla karıştırılacak adam mısın be:) |
Hadi Holosko,çoş oğlum:) |
karıştırırmıyızz holomm benimmm:):)haydi sen kendini affettirde kocaelide bir şeyler yapa bil...O zaman emin ol karıştırmayız:D |
umarım daha iyi performans sergilersinde daha iyi yerlere gelirsin |
süpersin Holosko.Baros da kim oluyor |
baroşn snde şu an görünen bi avantaji daha çok forma şansı buluyor yoksa senle kıyaslanmasi mümkün diil |
milan nonos u hic sevmem... helal holosko... iyi cevap vermisin |
fılıp holoskoo degısılmezsın bu alemde bıraz toparla kendını sen bıze lazımmsınnnn |
karıştırmıyoruz merak etme...ara sıra gol atan forvetlerimizi nasıl karıştırırız yau :D... |
kocaeLini qoL yaqmuRuNa tutaLım hoLosKo^m.. |
yalniz dikatimi ceken sey tam su donemde butun forvetlerimiz formsuz 3 4 haftadir orta saha oyuncularimiz atiyor golleri umarim bir an once hepsi toparlanir |
Baros iyi oynamis olsaydi medya goklere cikartirdi ama bizim Holosko milli macta costurmus hicbir yerde yazmadilar.. |
kocaeli macında sana ihtiyacımız var |
sen salla onu holosko o gollerinin yarısını penaltıyla attı takma kafana |
Performansın hiç de öyle demiyor be Holosko... Ne kadar nefret de etsem fark ortada Baros sonuçta Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynamış ve gol krallıklarına ulaşmış bir oyuncu ki şu an bizim ligimizde de öyle yada böyle gol kralı.. Lafla kıyaslama yapacağına futbolunu oyna kıyaslamayı taraftarlar yapsın.! |
Bu adamı polemiklere malzeme olmadığı için seviyorum. |
Türkiye`de Saat: 19:27 . |