![]() |
Kocaelispor Maçına GeLecek OLanLar Okusun .. Kocaelispor maçına gelecek olanlar lütfen okusun : Bugün kocaelisporlu fanatik bir taraftar ile konuştum . Adam tribün de önde gelen isimlerinden sanırım . Abi maçta olay çıkmaz değil mi dedim valla bizimkiler kavga çıkarabilir dedi Sebebini sorunca ; kocaeli taraftarı inönüde dayak yemiş . Bilmiyorum var mı böyle birşey . . Yalovalı bir kartal olarak maça gelecekler lütfen yanlız gelmesin yada tek gelecekseniz üstünüzde Beşiktaş ile ilgili birşey olmasın . Zaten izmitin şoparı meşhurdur . Pis insanlar çok . Ufacık bir hareketten mevzu oluşturabilirler . Ben adama tembih ettim abi kavga etmeyin diye ama birşey söylemedi .Pis birşey yapabilirler Kocaeli taraftarının bulunduğu bölümde olucam ve eminim stadın çoğunu Beşiktaşlılar oluştaracak . |
(((Kocaeli taraftarının bulunduğu bölümde olucam))) abı ne ısın var sneın onların ıcındeee gel bızım trıbuneee:D:D::D |
Saat 10 da maç bitiyor güvenLik gerekçesiyLe BeşiktaşLıLarı bi yakLaşık 2 saat stadta bekLetirLer . Saat oLur 12 . Sonra VeyseL eve yayan gider taaa 60 Km :D |
sorun yok ozamannn takıl kafana goreee:D |
savaşa mı gidiliyo? |
eyv veysel reıs :D:D |
hocam ne bu dağ başi mi yaa hiç bişi olmaz.... makinelileri alıpta mi gitcek bu taraftar bu mudur spor bu mudr fair play |
benim bildiğim stada maç izlenmeye gidilir. inanıyorum ki kocaeliler o hatayı yapmazlar.gider ayak kocaeli bize bulaşmasın. |
bugün izmitlikartallar ve hodri meydan(kocaeli taraftar grubu ) toplantı yaptı ve macta bi sorun cıkmaması için iki tarfta elinden geleni yapıcağını söyledi rahat olun ben körfezliyim ve bjk tarfında izlicem macı.. |
yemez.. |
Türkiye`de Saat: 18:44 . |