![]() |
5-2 ile uyardı! Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli futbolcularını "Kocaelispor asla küçümsenecek bir takım değil" diye uyardı ve Körfez ekibinin Galatasaray'ı 5-2 yendiği maçı izletti. Yeşil siyahlıların ligde kalmak için bu maça büyük önem verdiklerini belirten Denizli "Kocaelispor'un şu andaki durumu iyi. Umutları var. Ancak rehavate girdiğinizi düşünüyorum, bu da beni korkutuyor. Rakibinizi kesinlikle hafife almayın ve son düdük çalmadan oyundan düşmeyin" şeklinde konuştu. Ligtv.com.tr - VideoHaber - 5-2 ile uyardı! |
ıkı sene once sakarya 10 kısı kalmasına ragmen futbolcularımız rehavete kapılıp macı berabere bıtırdılerr ve sampıyonlukk gıttıııı ınsallah bu macta boyle bır rehavetlık olmaz takımı kucumsemezlerr : |
akıllı oynamalıyız |
en büyük korkumuz rehavet umarm profesyonellikten ödün vermezler... |
bu saatten sonra rehavete kapilani acimaz yerler ben futbolcularimizin bu hataya dusecegini sanmiyorum artik |
kesnLikLe..kimse ßu hawaDan koPMa we rakißi KücmseMe LksüNe sahP deiL.. |
Kapılmazlar ya. Yenicez inş. Kocaeli atak oynasın yeter:) |
DikkatLi oynarsak , Bu Hirs'la Yenemeyecegimiz takim yok. |
en korktuğum şey ilk golü bulmamız ve sonra maçın devamını yendik havasında geçirmemiz:( |
tek forvet oynayacağımız söyleniyor eğer böyle olucaksa bu bizim intiharımız olur |
Türkiye`de Saat: 11:07 . |