![]() |
Bobo'ya 'Hazır ol' emri Beşiktaş'ta Nobre'den gelen sakatlık haberi sonrası teknik direktör Mustafa Denizli, bir diğer Brezilyalı golcüsü Bobo ile görüşerek, "Hazır ol" emri verdi. Forvette tek başına şans tanıyacağı Bobo'ya, "Kayserispor maçında çok net pozisyonları harcadın ancak ben senin kaliteni biliyorum. Sana güveniyorum" dediği öğrenildi. Denizli, solda Bobo'nun yerine ise Tello'yu oynatmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adamın, dün yapılan idmanda bunun denemelerini yaptığı öğrenildi. Bu arada sakat Gökhan Zan da Kocaeli maçında oynayamayacak. Öte yandan Beşiktaş'ın Kocaeli'ye maç günü gideceği bildirildi. BAHADIR BEYARSLAN 08.04.2009 |
yanlış anlamadıysam tek forvet oynayacağız fakat tek forvet oynayınca gol atamıyoruz eğer tek forvet oynarsak Bobô'dan birşey beklemeyin bence.. |
hayır bu haber yalan olsun maca tek forvet cıkmak intihar olur |
yarın sabah kadro şekillenr ben denzlinin artik tek forvet çikacağina ihtimal wermiyorm takımımızı çözdü... |
Sanmıyorum tek forvet çıkacağımızı, ya Bobo'nun yanında Holo olur, normali de bu zaten, ya da hoca Delgado-Yusuf ikilisini birlikte oynatmak isteyip Delgado'yu biraz daha ileride Bobo'nun yanında kullanabilir...Bobo da bu maçta bir şeyler yapacaktır artık, o kadar gol kaçırmasına rağmen hocası ve bizler ona inanıyoruz, o da bu güveni boşa çıkarmayacaktır umarım... |
mustafa denizli son zamanlarda akıllandı tekrar öyle bir hata yapacağını sanmam |
Bence Holosko-Bobo çıkarız gibi geliyor maça. Tek forvet de pek faydalı olamıyor BOBÔ.. |
tek forvette hiçbiri faydalı olamıyor ki zor oluyor:( |
Türkiye`de Saat: 15:42 . |