kartalim_ | 09-04-2009 19:39 | Alıntı: pascal-nouma´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 953150)
( karetta abicim sana bu yorumu yakistiramadim.)
Ayrica son günlerdeki Batuhan düsmanligi akil almaz boyutlara ulasti.
Resmen abardi artik. Resim üzerine hikayeler yazilmaya baslanmis. Yok böyle birsey ya.
Artik iyice inanmaya basladim Batuhani Besiktas tan koparmak icin herkes seferber olmus. Isin kötüsü taraftrarimiz böyle seylere alet oluyor. | Hiçbir şeye alet olduğumuz yok, ama Batu'nun bazı şeylere alet olduğu kesin...Bu fotolara, bu olanlara rağmen hala nasıl bu çocuk savnulur anlamış değilim, erkektir yapar, çocuktur yapar laflarını bırakalım artık, çocuk mocuk anlamam ben, Beşiktaş takımının oyuncusu yaf bu, ben yapabilirim belki bunları ama o yapamaz, onla kendimizi bir tutmayalım, Beşiktaş takımında oynayan ben değilim...Hadi yabancı olsa anlarım bunlarda böyle, Avrupalı derim, ama Batu bir türk ve geleceğin en iyisi olacak belkide Türkiye adına...Ama o inatla ben futbolumla değil özel hayatımla gündeme geleceğim diyor, neymiş, medya üstünde çok duruyormuş bu olayın, neyin üstünde duracak medya, sen malzeme verirsen ne dicek yani yok saol ben almayayım mi dicek...Bunu gündeme getirmeyen gazeteci enayidir yaf, bak işte herkez bunu konuşuyor, Batu'nunda istediği bu zaten, 17 yaşında herkez tarafından konuşulması, bence memnundur halinden Batu, öyle bir kişiliği, karakteri var sonuçta... |