![]() |
Yaw Batuhan artist, kanı deli akıyor, daha oturmamış bi karakteri var belli..Onu öyle görüp, o şekilde değerlendirmek lazım..Sen soğursan, ben soğursam kim sahip çıkacak bu adama..Belki 4-5 yıl sonra kendi de bu yaptıklarına anlam veremiyecek..Ama şimdi o düşünce oturmamış adamda..Henüz çocukluk dönemini akıl olarak atlatamamış..Hiç mi atlatamicak peki? Elbette atlatcaktır..O bu dönemi geçirene kadar bizim yöneticilerimiz denetimini iyi yapmalıdır..Taraftarımız çocuğun üzerine gitmemelidir..Tamam "helal iyi yapmışsın" diyip bağrımıza basmicaz ama tamamen de vazgeçmicez, ne halin varsa gör mevzularına itmicez adamı..Zira bazıları kabullenmese de, Batuhan özel bi yetenek..Çok gelmiyor onun gibisi.. |
özel hayatına nbir şey diyemem ama tek söyleyeceğim resimlerdeki laubali hali ve karakteri bozuk yazık daha 17 yaşında böyle inşallah ileride düzelir allah ıslah etsin ben başka bir şey demiyorum. |
Kendi sahip çıksın yaf..:)..O biraz kendine çekidüzen versin, bak taraftar nasıl bağrına basıyor onu...4-5 yıla kim öle kim kala, bu şekilde devam ederse 4-5 yıla onunda kalacağını düşünmüyorum zaten bu piyasada...Çocukluk dönemi tamam da, kendine bi örnek alır insan o yaşta, Batu kimleri almış merak ediyorum, kötü örnekleri almışki böyle gidiyor...Bakın Burak'lar, Okan'lar, İ.Akın'lar da genç yaşta bize geldi, onlarda bu yollardan geçti ve sonları malum, onları da bağrımıza basmıştık ama sabır taşımız çatlamıştı sonunda, yine aynısı olacak diyorum böyle giderse, bakıp göreceğiz o zaman ne diyelim... |
bu resim montaj gibime geliyor batuhanın sağ kolu farklı sol kolu farklı |
$eyiNi cıKrdıLar.. :D:D |
sonuşta adrianonunda diskoda çekilmiş fotoları var bunlardan beter ama ama batu daha 17 yaşında ve bizim futbolcumuz kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmesede batunun sorumsuz biri olduğu bu fotoları çektirmesinden belli bir an önce kendini düzeltmesi şart tepki görmesse böyle devam eder ceza vermekle falan bu çocuk düzelmez ne zaman kafasına bir şeyler dank ederse o zaman anlar gerçeği ama inşallah iş işten geçtikten sonra olmaz bu olay |
normal olabilir veya olmayabilirde.. ben sahsen hos bulmadim.. kiz üzerinde filan yani.. neyse zaten bu kadar bu cocukun üzerinde durulmaski ya.... sanki messi veya yildiz filan.. ne oldum demiceksin ne olacam diceksin olay bu... |
Erkek adam yapar yapmaz sizene?? Geri kafaliligi birakin artik. Avrupadaki futbolcular neler yapiyor ama hicbir zaman boyle tartisilmiyorlar.. |
Alıntı:
kendin diyorsun avrupa... burasi Türkiye ... bak nouma ma.. bana göre de en dogrusu yapti ezikbahceye ama ne oldu sonradan??... birde yildiz futbolcular bunlar yapma lüksü var.. buna ne oluyor kamptan kacmak filan.... daha dünkü cocuk kendine bi halt zanedip istedini yapiyor... erkek adam yapsan atsin odaya ne yaparsa yapsin ama hos olmamis bu görüntu.... uff neyse ya.... yorum sizin arkadaslar |
yine de böyle poz verilmez neden basına sızdı ayrıca |
Türkiye`de Saat: 18:32 . |