![]() |
Aurelio'dan umut kesilmez Fink´le her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş, bir yandan da Betis´te görev yapan Aurelio için nabız yoklamayı sürdürüyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...10FAN9MMMM.jpg Yeni sezonun kadrosunda yer alacak yabancı oyuncular için şimdiden araştırmalara başlayan Beşiktaş, Fabian Ernst’in partnerini yine Almanya’da bulmuştu. Eintracht Frankfurt forması giyen ve takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Michael Fink’e kancayı atan Kara Kartallar, Alman futbolcudan olumlu yanıt almıştı. Futbol yaşamını Türkiye’de sürdürmeye sıcak bakan Fink’in, İstanbul hakkında Ernst’ten olumlu referans aldığı dile getirildi. Ancak Kara Kartallar, Fink’in yanı sıra transferde farklı bir hedef için de girişimlere başladı. Yabancı kontenjanını düşürmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Real Betis’te görev yapan Mehmet Aurelio için nabız yokluyor. Betis küme düşerse... İspanya’da zor günler geçiren Real Betis’in küme düşmesi halinde, Beşiktaş, Aurelio için resmi teklifini yapacak. İki futbolcu arasındaki son karar, sezon sonunda teknik direktör Mustafa Denizli ve Başkan Yıldırım Demirören’in yapacağı toplantı sonrasında verilecek. |
ne yapalım fenerli adamı yahu... tamam futbolculuğu iyidir ama beşiktaşa yakışan bir isim değil bence... |
yemişim futbolculuğunu bu adam kadıköydeki maçtan sonra otoparkta bizim futbolcuya arkadan kalleşçe saldıran adam değil mi???? |
cisse gidicekse fink alınmalı |
ya yeter artik bir fenerli daha istemiyorz ne bu fenerin b takımımı?? |
Finkten daha iyidir Marco...Ama alacağımızı sanmıyorum... |
bence fink süper isim olur ernst varkende çabuk uyum sağlar ikisi orta sahayı herkee dar eder bence fink alınsın aurelionun gazı kaçtı artık bize yaramaz :D:D |
Alıntı:
Katiliyorum ! |
Febeli futbolcu istemiyoruz.... |
ya ne işi var bunun beşiktaşımda ya.... ricardinho ya yaptıklarını unutmayalım... fb li adam istemiyoruz!!! |
Ya Fink kim ya?? Almanyada oynayan siradan bir futbolcu. Besiktas taraftarinin Finki neden istedini anlamiyorum? Ernst ust duzey bir futbolcu ama Fink asla oyle degil! Ugur Inceman ve Cisse en az 2 gomlek ustun Finkten!! Aurelio ise gelmesin, gelmezde zaten.. Ispanyada isim yapti bu sezon, Betisden gitse bile bir baska ispanyol takimina gider.. |
Alıntı:
|
ben hala ısrarla on lıbero eksıgımız olmadıgını dusunuyorum o bolgede oynayacak oyuncularımız var. yabancı kont.'nın gereklı bolgelere kullanılması taraftarıyım |
kaliteli futbolcu. Febenin bu sene en büyük hatasıydı bence. Fink daha iyi dir Ernsti n yanına böyle futbolcular şart |
türk olması sebebiyle alınabilir ama geleceğini sanmam |
ernstin yanına saint ettienden matuidi veya az alkmaardan dezuew alınsın |
ikiside olur bencee fark etmes ikiside iyi futbolcu |
Fink alınmamalı.Onun yerine Juventuslu Poulsen olabilir.Bize,hırslı adamlar lazım,nazik değil.:) |
Türkiye`de Saat: 07:26 . |