![]() |
Penaltı fakiri Kartal! Bu sezon Süper Lig´de sadece bir penaltı kullanan Beşiktaş, o vuruşu da gole çeviremedi... Lider Sivasspor ise kullandığı 3 penaltıdan, 3 gol buldu. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...210_kartal.jpg Ligde zirve mücadelesi veren Beşiktaş, bu sezon ne penaltı kazanabiliyor, ne de elde ettiği penaltı vuruşunu gol yapabiliyor... Ligin ikinci haftasındaki Konyaspor maçında penaltı kazanan Siyah-Beyazlılar, Kaptan Delgado ile bu şansı değerlendirememişti. 24 haftadır bu fırsatı yakalayamayan Beşiktaş, ligde penaltı golü bulunmayan tek takım unvanını elinde bulunduruyor... Aleyhine 3 penaltı verilen Beşiktaş, kalesinde 3 gol gördü. Sivas hiç kaçırmadı Bu arada ligde Beşiktaş sadece 1 penaltı kullanırken, lider Sivasspor ise kazandığı 3 penaltıyı da gole çevirmesini bildi. Kara Kartal’ın şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe 2’de 2 yaparken, Galatasaray ise 4 penaltı kullandı ve 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. |
zaten bizim penaltı atmamız için ceza alanında komaya girmesi lazımki ezik hakemler versin |
bizim penaltı atabilmemiz için maçta en az üç tane yüzde yüzlük penaltı pozisyonu olacakki bir tanesi verilsin |
bizimkiler kolu bacağı kırılırsa ceza sahası içinden belki inandırıcı gelir penaltı verir |
24 hafta içinde hiç mi penaltı yapılmadı Beşiktaşa ya. |
Alıntı:
|
Yine iyi, rakiplerimizde o kadar çok atmamış... |
ya bizim Besiktas o kadar iyi Gol atiyor ki penaltiye gerenk yok ;) Hakemi de yeneriz Rakibide yeneriz Alayina Gider yani ! :) |
Alıntı:
|
her sezon aynı tablo sasırmıyorum. sezon sonunda bı kılcık cıkar besıktasa penaltı verılmedı ama 15 tanede aleyhıne penaltı calınmadı der. |
geçen hafta denizli-sivas maçında denizlinin ofsayt diye iptal edilen golu buz gibi golmüş ya yoksa bunlar bu yıl anadoludan şampiyon mu çıkarmak istiyorlar bundan sonra sivas maçlarını takibe alacağım |
Hangi Hakem Buzamana Kadar Beşiktaş'ın Kac Penaltisini Verdi ki , Normal Fakir Olmamiz ! Şampiyon Olmamiz EN-GEL-LE-NE-MEZ ! |
Doğaldır:D |
o bir penaltıyıda vermeselerdi penaltı kullanmadan şampiyon olurduk heralde |
Bülent Yıldırımın hak ettiğimiz penaltıyı vermesi beni şaşırttı valla.. :D |
Bence adam korktu:D |
Bu konuda iyi geldi hea..:).. |
evet sanki bu konuyu açtıkta adam okuyup vermek zorunda kaldı gibi olmuş :) |
Alıntı:
|
Hele şükür,penaltıdan bir gol attık bu sene.Umut ediyorum devamı gelir.:) Zapotocny'de harika kullandı gerçekten penaltıyı,tebrik etmek lazım... |
Alıntı:
gerçekten bravo zapoya müthiş yere atti topu |
AAA penaLtı acaba yanLışlıklamı verdi :D |
bizimkileri onlar sanmıştır daniel:D |
daniel degil :D kü diyebilirsin izin verdim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zapotocny'yi topun başında görünce irkildim ama neyseki müthiş bir penaltı attı.Tamda köşeye yolladı topu, teknik vurdu anlayacağınız.Ben abanıp dışarı vuracak diye endişelenmiştim.Bravo Zapotocny, her ne kadar bu maçta zaman zaman kademe hatası yapsanda. |
Türkiye`de Saat: 07:16 . |