![]() |
Organizatör Yusuf http://www.fotomac.com.tr/2009/04/10...B989C0B31x.jpg Delgado'yu yedek soyundurmayı planlayan teknik direktör Mustafa Denizli, saha içi organizasyonu tecrübeli oyuncuya emanet edecek. YANITINI BULDU Beşiktaş'ta "Delgado mu oynayacak, Yusuf mu?" sorusu yanıtını buldu: Yusuf Şimşek... Kayseri maçında hem futbolu ile alkış alan hem de attığı golle 3 puanı kurtaran "gecenin kahramanı" Yusuf'un, Kocaeli deplasmanında da ilk 11'de sahaya çıkacağı ifade edildi. GİDİŞATA GÖRE Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, sakatlıktan kurtulmasına rağmen Delgado'yu kulübede oturtup, saha içi organizasyon görevini "2. baharını yaşayan" tecrübeli oyuncuya vereceği belirtildi. Arjantinli yıldızın ise gidişata göre sonradan şans bulabileceği bildirildi. |
elinden gelenin en iyisini yapacağını biliyorum |
Kendine güveni de geldi son haftalarda. |
Yusuf utandırma hocayı göster kendini göster kaliteni |
Hadi Yusuf, coş veya coştur bu maçta da...Al bu maçı da... |
Delgado Ve Yusuf Birlikte Oynasa ... çok iyi olur |
Sana güveniyoruz.... |
yanı formda olan bır yusufu kesmek ayıp olurdu delgado kenarda bekleyıp oyunun seklıne gore oyuna dahıl edılmelı. son haftalarda performansı sureklı yukselen yusuf bu maca damgasını vurucak bence |
Artik Elinden Geleni Yapmaya Calisiyor , Daha güzel Olucak İnsallah. |
haydi yusuf önder ara paslarini boboya, o atsin gollerinide morali dezelsin ve kendini affettirsin |
Bugun tek forvet oynuyoruz. Keske ikiside oynasaydi.. |
elinden gelenin fazlasını yapıcaktır adamda acayip hırs var |
Helal olsun Yusuf a ;) |
yusufta ayrı bi tebriği hak ediyo(: |
Klas gollerine bir yenisini daha ekledi..Helal olsun :) |
Yusuf usta..:)..Gerçekten bir usta yaf, topu alışı verişi, topa vuruşu, farklı olduğunu gösteriyor herkezden...İlk golde bile onun payı büyüktü, bide attığı gol var, yine skora etki etti yani, böyle giderse formayı kaptırmaz kimseye...Helal sana Yusuf, sahada verdin cevabını herkeze... |
sezonun ilk yarısındaki bursa-gs maçını gsli arkadaşımla izlemiş, "şu yusufun yaptıklarını bizim takımda yapan yok, hep böyle oynuyorsa keşke bizde olsaymış" demiştim. sonra yusuf gelip aydın verilince de çok sinirlenmiştim aydın için, ama yusufa lafım yoktu. sağolsun aydın gitmedi, yusuf döktürüyor, herşey gönlümüzce gidiyor :) |
mübarek yıllanmış şarap gibi birşey oldu .. açıkcası gelmesini isteyenler arasında değildim ama utandırmaya devam ediyor ben ve benim gibi düşünenleri... Helalin var yusuf usta... |
Bu yaşta bu hırs ve istek helal olsun diyorum yürekten oynuyo... |
ya attiği bi şut warki nefesimi kesti üst üste serdarın kurtardiği pozisyonlardan sonra vurmştu. tebrikler yusuf bu takım çok şey bekliyor snden... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yillardir bosa anadolu takimlarinda dolasiyormus yaa.. |
bursaya da bi gol atarsa bu taraftar ne yaparsa yapsın isterse oynamasın hiç unutmaz |
yusuf taa gaziantepteyken romaya bir gol atmıştı o zaman demiştim ya bu yusuf bizde oynasa diye :D aradan çok seneler geçti yusuf bu yaşına gelmesine rağmen hala süper , böyle yetenek türkiyeye zor gelir... |
Namı diğer ''Yüce Virtüöz''..Helal olsun Yusuf'a, adeta takımı virtüöz gibi yönetti.Attığı gole dikkatli bakın nasıl ustaca plaseyi bırakıyor, çok soğukkanlıydı. |
Türkiye`de Saat: 16:25 . |