![]() |
Altın'dan mağlubiyet yorumu http://www.internetspor.com/data/new...erhanaltin.jpg Altın'dan mağlubiyet yorumu 10 Nisan 2009 Cuma 22:51 Beşiktaş'a mağlup olan Kocaelispor'un teknik direktörü Erhan Altın, maçtan sonra planların nasıl bozulduğunu anlattı. Erhan Altın'ın açıklamaları şöyle: "Psikolojik olarak Beşiktaş'ın gücünü biliyorduk. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyle mücadele etmek kolay değil. Taktiksel çalışmalarımız vardı ama erken dakikalarda gelen zorunlu değişiklik planlarımızı bozdu. Taktiksel çalışmamız olmadı, yapamadık. Taner çıktı, Serdar da ısınmadan oyuna girdi. İlk on dakikada bi pozisyondan yararlanamadı. Üç puanı çok istemiştik ama olmadı. Beşiktaş'a kalan maçlarında başarılar diliyorum. Biz süper ligdeyiz sonuna kadar da devam edeceğiz. Lazım olan 21 puanı futbolcularımın alacağına inanıyorum ve ligde kalacağız." |
Erhan Hoca,doğruları söylemiş.Umarım istediği hedeflere ulaşır. |
helal olsun adama gs fbliler gibi yok penalti degildi bu yuzden kaybettik zart zurt muhabbeti yapmamis ama dedigi gibi taner kalsaydi eger buyuk ihtimal maci 2 0 dan cevirmek zorunda kalabilirdikki oda donermiydi donmezmiydi bilemiyorum |
Bu adam daha iyi takımları hak ediyor bence... |
kocaelinin ligte kalmasını isterim bence bu ligi hakediyorlar |
Bende Kocaeli'nin ligde kalmasını isterdim, ama kendileri etti kendileri buldu...Sen gider Ag'den 4 tane yersen küme düşersin tabii...Hocada Kocaeli'yi çok iyi toparladı bence ama olmadı işte, buraya kadar direnebildiler, matematiksel olarak elbette daha düşmediler ama bazı gerçekler var... |
Kocaeli Bu Hırsla Lig'de kalir .. Basarilar Hocam. |
ßencede kaLmaLıLar.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:38 . |