![]() |
Çek bir Penaltı Teknik direktör Denizli, Yusuf, Holosko ve Bobo gibi teknik kapasitesi yüksek oyuncular dururken, beyaz noktanın başına Zapo’nun geçmesini istedi. Golünü atan savunma oyuncusu hocasını mahçup etmedi... Beşiktaş Körfez’den 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşarken, yeni penaltıcısını da buldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımın 1-0 yenik gittiği karşılaşmanın 74. dakikasında kazanılan penaltı atışı sırasında çok kritik bir karar verdi. Kurt hoca, beyaz noktanın başına Bobo, Yusuf, Holosko gibi teknik kapasitesi yüksek oyuncuların yerine Çek savunma oyuncusu Zapotocny’nin geçmesini istedi. Meşin yuvarlağın başına geçen Zapo, sert bir vuruşla kaleci ve topu ayrı köşelere gönderek, takımının eşitlik golünü attı. Başarılı futbolcu, penaltıyı korkarak attığını ifade ederek, “Aslında atışı ben kullanmak istemedim. Ama hocamız beni işaret edince topun başına geçmek zorunda kaldım. Eğer kaçırıp bir de burda puan kaybetseydik çok üzülürdüm” diye konuştu.. |
açıkçası görünce çok şaşırdım çok da korktum.ama sonuçta kazandık.maçın başında takımda bi gariplik vardı ama golden sonra toparlandık.herşeye rağmen çok güzel bir maçtı. |
ben sevindim zapoyu görünce...buz gibi adam...bobo belki kacirirdi...telloda öyle...cünkü sicak futbolcular..hemen heyecanlaniveriyolar....zapo atti iyi oldu...:) |
zapo topun basina gectiginde dedin iste denizli farki diye:) harika bir penalti atti.... |
Bobo ve Delgado atmasın da şu penaltıları..Zapo, Sivok, Deli İbo fln daha iyidir.. |
Yalniz kaleci ve top ayri köselere gitmedi. |
Bana göre defans dörtlüsü Toraman - Zapo - Sivok - Ekrem olmalıdır.Zapotocny,gol attığı için demiyorum.Sivok ile ikilisi,orta sahamızdan daha iyi topu oyuna sokuyorlar,Ernst hariç. Umarım yabancı kontenjanına takılmaz,Zapotpocny.Beğendiğim topçuların başında gelir.:) |
ßende $a$ırdm ßaya zaPo yu qöRünce..ama cok seRtti qeRcekDn..:) |
Top ve kaleci ayri kosede degildi,kim yazdiysa maci izlememis galiba :) |
bende sasırdım akşam zopoyu görünce |
Sert ve düzgün vurdu Zapo, tam da köşeye...Golcülerin atmasındansa bu tip oyuncuların atması daha iyi zaten, adamlar kırk yılda bi golle burun buruna geliyor, onu da atıyorlar işte... |
Ben korkmadım. Biliyordum çünkü iyi bir penaltıcı oldugunu . iyi yere vurdu. |
Alıntı:
|
hoca çok iyi bir seçim yaptı bence kaç haftadır zapo durgundu bu onun güvenini hırsını yerine getirdi. |
top ve kaleci ayri kosede degildi ters koseye atmadi yani bir diger degisle ama mukemmel kullandi penaltiyi dunyanin hicbir kalecisi cikartamaz oyle penaltilari |
kalecinin yattığı köşeye atmasına rağmen gol oldu sert bir vuruştu son zamanlarda frikiklerde telloyla beraber topun basına gezmesinden dolayı ben şarşırmadım iyi oğlan zapo...Altın kafa |
zaponun videolarına bakın liberecte penaltıdan serbest vuruştan golleri var |
o penaltıyı kullanmak da zor bir işti.Zapo'nun da dediği gibi penaltı kaçsaydı ve puanlar da kaçsaydı,Zapo bu takımda heralde bir daha forma bulamazdı.Ama güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. |
bencede onun kullanması iyi oldu dediğiniz gibi buz gibi adam kaçırıcaanı aklımdan geçirmedim... kaldıki maç içinde bir şutu var bence çokta iyi vurmuştu keşke o gol olsaydı ;) |
sert köşeye vurdu iyi bir penaltıydı morali yerine gelir iyi oldu onun için |
Bende şaşırdım :) |
Alıntı:
Ben hiç tereddüt etmedim:) |
Valla helal olsun Delgado penaltıyı kaçırmıştı zapo kaçırmadı.Bundan sonra penaltıları Zapo atsın gol kralı olur:D |
Alıntı:
|
Zapo'ya moral oldu bu penalti :D |
o deil de geçen sene mi ondan önceki sene mi ne fenerbahçenin bu haftalara kadar penaltı golü yok diye büyük olaylar çıkarılmış videolar gösterilmiş bütün basın bu olaya yoğunlaşmamış mıydı bizim için aynı durum olunca gördük medyayı gene kendilerini ispatladılar. |
sonucta golü attı ve macı cevirdik mutluyuz |
Valla ne yalan söyleyeyim çok güzel attı:) |
ben denizlinin açiklamasina çok şaşrdim zapo bizm birinci penalticimizmiş :S |
Türkiye`de Saat: 01:30 . |