![]() |
Bobo uçurur http://www.fotomac.com.tr/2009/04/11...2B8B3593Bx.jpg2. yarıdaki oyunuyla alkış alan sambacı, klas bir vuruşla Körfez'in hayallerini yıktı. Bobo ligdeki 7. golünü attı. MUHTEŞEM VURDU Beşiktaş, Kocaeli karşısında önemli bir galibiyete imza atarken, Bobo ikinci yarıya damgasını vurdu. İlk 45 dakikada istenen performansı gösteremeyen, Brezilyalı oyuncu, Körfez önünde takımını öne geçiren isim oldu. Holosko'nun pasına muhteşem vuran Bobo, klasını konuşturdu. DİRENCİ http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D DE KIRDI Siyah-beyazlıların maçtaki 2. golünü kaydederek, Kocaeli'nin direncini de yıkan Brezilyalı futbolcu, böylece ligdeki 7. golünü kaydetmiş oldu. Maç sonrasında oldukça mutlu gözüken Bobo, "Eğer gol atmasaydım gerçekten üzülecektim. Zirve yolunda önemli bir galibiyet aldık" dedi. |
ya golü atti iyide...ilk yari bobo cok kötüydü...ya dedim bizim bobomu bu...insallah attigi gol moral olur..artik kendine gelsin... |
vallahi ne diyeyim bobo bu macta yine vasatti golünü atti tamam ama yinede iyi oynamadi birazcik daha kipirdan be babacim:D |
Forvetlerin üzerinde bir ölü toprağı var. |
Bir ara topu sürerken,top ayağına dolaşıverdi.Çok ağır,kusura bakmayın ama hantal.Aynı zamanda yıldız.Çıktı,kurtardı bizi yine.:) |
Alıntı:
|
ßoßo yiNe unuttuRDu..:) |
İlk yarı berbattı. 2. yarı holosko ile coştu. topu ortasahadan felan almaya geldi . Cok süratli .Böyle devam Bobo 2. yarıda ki oyunu ile oynasın yeter. |
kusura bakmayın ama seneye cisse-delgado-bobo yollanmalı |
Bobo hala istediğimiz Bobo değil...Bazı pozisyonlarda çok ağır kalıyor, topu süremiyor ve kaybediyor topu...Attığı golle biraz olsun morallenir umarım, daha iyi bir Bobo'ya ihtiyacımız var bizim... |
forvetlerimizin tamaminda bir forumsuzluk var 2 3 haftadir bu haftayla beraber bunun geride kalacagini dusunuyorum artik bobom kendine gelir herzaman halleder onun sahada durmasi bile rakip defanslar icin ayri bi korkudur |
tek forvette bobo bişey yapamaz yanında her zaman holosko olmalı |
Bobo için her zaman aynı şeyi söylüyorum, gol şansı olan bir oyuncu. Elbette kendi yetenekleri de belli bir seviyenin üzerinde ama artı olarak topu bir şekilde önüne düşüren, durması gereken yeri bilen bir isim. O yüzden vasat göründüğü maçlarda bile 90 dakika dili dışarıda boğuşup da 1 golü zor çıkarabilen Nobre kadar değerli (bence biraz daha değerli) ve sahada tutulması gereken bir oyuncudur. Ayrıca Bobo öyle bir Holosko hızında olmasa da rakip defansı arkasına aldı mı asla geçilemeyecek bir oyuncu, çünkü istediğin kadar hızlı koş, Boboya çelme takmadan yandan şarjla, itmeyle, çekmeyle falan düşüremez, topu da ayağındna alamazsın. |
takım çok kötüydü herkez ayak uydurdu bu kötü futbola... |
Ne kadar kötü oynarsa oynasın Bobo tarzı iki üç hareketi üstüste yapabilen adamlar her takıma lazımdır. Bu maça holosko ve bobo ile başlasaydık bu kadar pozisyon kısırlığı çekmezdik diye düşünüyorum. |
şampiyonluk yarışındayız, ligde ki son haftalara doğru gidiyoruz... takımda ki en çok sevilen ve her maç umutla izlenen "forvet" in ligde ki gol sayısı "7"... |
bobonun artık uçuracak halide yok savunulacak tarafıda biraz piyasası varken sezon sonu gönderilmeli |
bobo türkiye ligi için ideal ama avrupa maçlarında özellikle şampiyonlar ligi maçlarında çok yetersiz kalıcağını düşünüyorum hantal ayağında top tutmayı beceremiyor topla ilerleme desen sıfır koyucaksın rakip ceza sahasının içine sağlı sollu ortalara vurmasını bekleyeceksin |
evet katılıyorum bobo tsl oyuncusu iyi bi asistcisi olursa tabi |
Alıntı:
|
ya inanamiyorum yazdiklariniza bobo gönderilmeli yok 7 gol atti yok avrupada basarisiz... boboyu gönderip kimi alacaksin yerine...yoksa paragöz kosmaktan baska bisey yapamayan nobreylemi devam etmei düsünüyorsun bobo 7 gol ati ama kac hafta yedek kulübesinde oturdu nobreye verilen sans boboya verilseydi simdi 7 degil 17 olurdu sampiyonlar liginde bisey yapamaz diyen arkadas liverpool ve marsilya maclarinda attigi golleri unutun galiba... bobo mutlaka kalmali ver her mac 11 de oynamali ve bence denildigi kadar hantal ve yavas bir futbolcuda degil... |
bobo dün çok süper top oynamadı hanii bu ara formu düşük sorun değil golünüde attı ayrıca ayaklarına sağlık o kadar istemesi yeter bobo kesinlikle kalmalı beşiktaşın geleceğinde çok önemli bir oyuncu bobo o yüzden gönderilmemeli inş her maç gol atmaya bşlar daha doğrusu inşallah eski boboyu izleriz artık onu özledik valla |
İlk yarı çok kötüydü. ikinci yarı toparlandı ve golünü de attı... Umarım toparlanır bir an önce.. |
kötü de oynasa attı.Helal olsun |
Helal olsun sana Bobom çok güzel bir gol attın..Devamı Bursaya inşallah... |
Çok güzel bir gol attı onu tebrik etmek isterdim:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:45 . |