![]() |
Erkan ile 45 dakika Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Kocaelispor maçındaki kadro seçimiyle şaşkınlık yarattı. Cisse ile Ernst'i yan yana oynatabilmek için yabancı kontenjanından Holosko'yu kesen siyah beyazlı teknik adam, sarı kart cezalısı Serdar Özkan'ın da eksikliği nedeniyle sağ kanatta Erkan Zengin'e şans tanıdı. Bu sezon sadece Trabzonspor maçında 2 dakika forma giyen ve dün Kocaelispor'a karşı da uyum sorunu olduğunu net bir şekilde gösteren Erkan'a teknik direktör Denizli sadece 45 dakika dayanabildi. İkinci yarıda hatasından dönen Beşiktaşlı teknik adam, Cisse'nin yerine Uğur İnceman'ı, Erkan'ın yerine ise Holosko'yu alarak 1-0 geri düştüğü maçı çevirmeyi başardı. Bu arada Mustafa Denizli, Kayserispor maçının yıldızı Yusuf'tan vazgeçmedi. Sakatlığı geçen Delgado'yu yedek kulübesine çeken Denizli, Yusuf Şimşek'i ilk 11'de sahaya sürdü. Geçen hafta milli takımdan yorgun döndüğü için ilk 11'de oynamayan Tello ise Kocaelispor maçıyla birlikte yeniden as kadroya girdi. Kaynak: Sabah |
Bi bakıma iyi oldu son zamanlarda tüm futbolcuların formda olması lazım ancak Erkan büyük bi şansızlığın kurbanı oldu.Takım ilk defa bu kadar kotu oynadı o da Erkan'a denk geldi :S |
erkan belki iyi oynamadi ama..bence kesinlikle fena futbolcu degil...sabir göstermeliyiz bence erkana... |
ne beklenir dikikac aydır oynamıyor ve takım da kötü . Bence normaldi yine koştu defansdan top aldı. |
Erkan'ın kötü oynaması çok normal...Hiç oynamadığı bi yerde oynadı belki, en kritik maçlardan birinde hem de...Hemen yerin dibine sokmasın medya adamı...Seneye eğer takımda olursa daha iyi bi Erkan izleyeceğimizi düşünüyorum... |
Hem aylardir oynamiyor ve ustune ustluk Besiktas en kotu macina denk geldi.. Ilk yarida takimda kim iyiydiki Erkan iyi olsun.. |
sağdan çıktığımız tüm ataklarda topu ezdi, 4 e 3 yakaldığımız tek bir pozisyon oldu ilk yarıda ondada ters ayakla şut tercihi falan çok yanlıştı bence.Sanmıyorum sene sonunda takımda kalacağını. |
evet son maça doğru neler olacağı belilnmez. sakatlık olursa uyum sağlamış ve formda bir erkana ihtiyacımız var.çocuk çok yetenekli ama oyuna sokmak içn denzli çok geç kaldı bu saattn sonra ne uyumu bekleyeceğiz ki.? |
erkanin sucu degilki aftalardir cocuk 15 dakika bile saaya giremedi bence hocanin bu cocuga en azindan alisana kadar 15 20 dakika hermac sans tanimasi lazim |
Oynadikca daha iyi olacaktir. 1,5 hafta sonra kupa macindada banko oynamali.. |
Yanlış zamanlama oldu bence.Talihsizlikten öte birşey dğeil.:) |
erkan ilk geldiği sıralar iyi görünüyodu...attığı isabetli paslar, ara paslar dikkatimizi çekmişti...ama o kadar hafta oturdu kulübe de...bu performansı normal oalrak değerlendiriyorum... |
çok yavaş adam iş yapmaz . bende ısrarla oynamısını istiyordum ama bu kadar yavaş olduğunu bilmiyordum |
bencede erkan fena bir futbolcu değil yolu açık.... takım çok kötü oynadı oda onlara ayak uydurdu üstünde durulması gereken bir futbolcu olarak görüyorum ben onu ;) |
Bence takımca kötüydük... Fena da oynamadı Erkan.. |
Maçın gidişatı gereği çıkması en mantıklısıydı.iyi işler yapabilir.Doğru düzgün bir maçını seyredemedik daha |
iyi futbolcu erkan ama bana defansif yönü çok zayıf gibi geldi . |
Normal'di Sahada , Hırslıydı ama Yapamadı |
ii oynayamadı inş. kedini geliştirir bjkemize yarar sağlar |
kumas iyi ama ne kadar kalite ona karar vermek icin erken |
oynaması lazım arada bir kupada kesin oynar inşllah |
Türkiye`de Saat: 16:12 . |