![]() |
Kocaeli macinda Spiker costu! Benim sahsen Kocaelispor macinda dikkatimi ceken sey maci anlatan spikerin kendi düsündügü seyleri söylemesiydi. Bir Spiker nasil der "Besiktas bugün cooooookkk kötü oynuyor"...kötü oynuyor Besiktas sorun orada degil...sen maci anlat kardesim...isin olmayan islere burnunu sokma...bir baska dedikleri "Fabian Ernst bile hatalar yapiyor"..."Korner....Köse vurusuuuuuu" diyor...ve daha bir cok suan aklima gelmeyen sacmaliklar...sirf bu mac ile alakalida degil bu dedigim...türkiyede spikerler mac anlatmaktan ziyade, mac yorumu yapiyor...kendine göre tescil ediyor kimin iyi kimin kötü oynadigini.... |
lig tv de ercan taneri çok ararız :D:D |
yaa spikerler slk ztn beaa ne bekliyosunuz ki genelde yanii yanlış anlaşılmasın ama dünki maçta dğru söylüyosun başta öyle yaptı beşiktaşın golleri gelince kendini yırttı ama orasıda var yaniii |
Zaten , Star TV 'de Görüyoruz Sampiyonlar ligi maclarini Anlatan Spiker'leri ; Ben Mactan cok , Futbolcularin Hayat hikayesini dinliyorum diyebilirim. Tamam bilgiler güzel fakat , çok abartiyorlar. Abarttikcada Artik Mac Mac'liktan Cikiyor , Futbol Manager Oyunlarina Dönüyor , futbolcularin özellikleri , ne yaptiklari vs vs. Dünkü Macta'da bu böleydi , Spiker İlk yari'da Beşiktaş'la İlgili Dogru düzgün Olumlu Cümle kullanmadi vs. dikkat edilmesi gerekiyor gercektende. |
Star'ı hiç deme zaten, maşallah Ertem Şener adamın süt annesine kadar gidiyor, evlendi, 7 çocuğu var, en küçüğün adı şu falan filan...Şimdiki spikerlerde tuaf zaten, kendi işlerini yapmıyorlar, madem yorumluyorsun maçı git yorumcu ol... |
Alıntı:
|
hayır yakında gol olcak anlatırken spiker dicek ki haaa bu arada gol oldu haber veriyim dedim :D |
NTVspor ve NTV spikerlerini tek geçerim.:) |
Alıntı:
|
spiker dedigin biraz objektiv olur, ciddi olur...maci anlatir...kendi düsüncelerini mac sirasinda aktarmaz...kimi ilgilendiriyoki spikerin ne düsündügü?...türk futbolunun fazla gelismis olmamasi böyle kücük ufak tefek seylerle belli oluyo... |
Alıntı:
Aynen katılıyorum |
Alıntı:
|
televole melih değilmiydi maçı anlatan spiker? |
Alıntı:
|
Ercan Taner i tek geçerim... Ama maçı sunan Melih Beşiktaş lı... Duygularına hakim olamıyor maçı anlatırken :) |
Sacmaladı dün golelr geldikden sonra da bir den geri yaptı çoştu :) |
kaldıki melih bide beşiktaşlı demek ki adam hakkaten kahroldu orda Beşiktaşın ilk yarıdaki futbolunu görünce |
boşwerın beaa herkes keyfıne baksın ;) |
Alıntı:
17 kardeşler:D:D:D Bunu o spikerden öğrendim |
benim en hoşuma giden spiker Emre tilev:)adamın ses tonuna bayılıyorum yaa:)... |
Alıntı:
|
korner köşe vuruşu aynı şey zaten ne derse desin |
Kanal D nin spor muduru kimdi ya? Yasin birseydi ismi. Uefa maclarimizi o adam anlatirdi ve hic kazanamazdik. Birde Danimarkaya karsi 2-1 one gectik tamam 3 puan cepte onumuzdeki maca bakalim dedi skor 2-2 oldu. Boyle adamlar nsl mudur oluyor yaa.. |
ben ercan taner e hayranım. -sergen attı şampiyonluk geldi,sergen attı şampiyonluk geldi. :D ah ah 2003 yılında 33. haftaydı.89.dakikada sergenle tümer paslaşarak gs kalesine doğru gittiler,tümer pası verdi sergen attı,şampiyonluk geldi. |
doğru düzgün maç anlatan mı var zaten abi dediğiniz gibi bi NTV =)) |
spikerin yanında davul olsa ilk yarı sevinçten göbek atardı :9 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Katiliyorum, kocaelispor maçini anlatan melih gumusbicak Besiktasli adam ne yapsin takimi bu kadar kotu gorunce ilk yari dayanamayip konustu bizim gibi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Emre Tilev de ilginç yaa,adam maç anlatmanın tadını çıkarıyo:D Bobo çok babasın,Bobo çok güzelsin...:D |
zaten bu melıh gumusbıcakta sansal abısı gibi ezık. metalıst macından berı gıcık oluyorum bu adama lıg tv'de bence en ıı spıker melıh sendıl |
Alıntı:
|
Ercan Taner mükemmel maç anlatıyor.Diğerlerinde iş yok. |
Türkiye`de Saat: 18:42 . |