![]() |
ortalığı karıştırmayın...bunların hepsi çakal...özellikle bu adam... |
Insallah sunlar onumuzdeki butun maclarini kayip ederlerde akillari basina gelir!! |
işte ben bu yüzden sivastan nefret ediyorum aynı şeyi gs yada fb yapsa 100 yıllık rekabet der bu kadar kızmam bu sivas 2 sene 10kişi defans yaparak acıların çocuğu numaralarıyla bişeyler yaptılar bir tarafları kalktı herkes haddini bilsin beşiktaş taraftarı bunları tükürükle boğar bunların haberi yok |
ya 27 hafta gecmis ve ilk penaltimizi atmisiz hemde pozisyon 100% penalti tartismaya bile gerek yok adamlara bakin yaaaa hepsi bir oldular bizim üzerimize oynuyorlar ulan sen önce düsün eger ikinci olursaniz hangi sahada sampiyonlar ligi maclari oynayacaksiniz daha sahaniz yok sampiyonmu olacaginizi saniyorsunuz...catlasanizda patlasanizda yirtilsanizda hepiniz bir olsanizda yine yikamayacaksiniz bizi....ezik fenerli baskn nolcak...sen önce eziklerden neden iki macta 7 gol yediniz onun hesabini ver sonra konusalim |
bu kadarda hic birsey olmamisken..alnimizin akiyla kazanmisken cikiyo bu abuk subuk insanlar...besiktas bu...son 1 dakikaya 2-0 yenik girse, gene cevirecek gücte...adamlara pis koymus bizim kocaelini son 20 dakikada madara etmemiz...körfezlilerin sesi cikmiyo...haksizlik yapildigini söyleyen bir kocaelili yok...adamlar belki bu maglubiyetle küme düstüler...ama insanlik yapiyolar..helal olsun..ve böyle mecnun gibi, bülent uygun gibi adamlar üyüznden ligimiz kirleniyo... |
Korku dağları aştı... Bknz ERman TorrRRroğlu... |
acikcasi ben korkuyorum bizi gene sampiyon yaptirmayacaklar, sivas bir türlü puan kaybetmiyor bizimde zorlu maclarimiz önümüzde |
Birde Bülent Uyguna laf söyleriz. Bu klubün başkanı ne ki teknik direktörü ve oyuncusu ne olsun. Üç kuruşluk adam değiller. |
Türkiye`de Saat: 18:16 . |