![]() |
Yusuf in Delgado out Tecrübeli oyuncu iki haftadır oynadığı güzel futbolla Arjantinli’yi ikinci plana attırdı. Beşiktaş'ın ara transferde kadrosuna kattığı Yusuf Şimşek, son iki haftada oynadığı futbolla adeta büyülüyor. Delgado’nun yokluğunda Mustafa Denizli’nin ilk 11’de sahaya sürdüğü tecrübeli oyuncu kendisine verilen bu şansları iyi kullandı ve Delgado’nun yerini aldı. Kayseri maçında attığı golle galibiyeti getiren Yusuf, Kocaeli maçında da oynadığı güzel futbolunu attığı golle perçinledi. |
bence ikiside in |
Yusuf cok iyi oynuyor ama Delgado da kocaeli macında cok istekli oynadı. Girdikden sonra güzel hareketler yaptı.İstekli olması cok güzel bir şey |
Benim için yusuf hiç bir zaman Delgadonun yerini alamaz. Sadece Delgadonun yokluğunun hasarını en aza indirgeyen bir oyuncu olabilir. |
şuda bir gercekki delgadonun 3 sezonda yapamadığını yusuf 4 macda yaptı ve yapacaktırda.. |
allah nazardan saklasın gerçekten iyi gidiyor ... |
vallahi maci ikiye ayirip delgadolu besiktas ve delgadosuz beiktas olarak bakarsak kimin in kimin out oldugu ortaya cikiyor zaten...bence delgado girdikten sonra takim daha hemde coook daha iyi oynamaya basladi...delgadoyla yusufu kiyaslamak bile ayip olur...büyük KAPTAN mathiass DELGADdOOOoO |
Tek forvetli sistemde ikiside oynamali bence.. |
delgadoyla yusufu kıyaslamam bile ama yusuf şampiyonluk yolunda bize maç kazandırıcak adam.... delgado ise olmazsa olmaz... yani ikiside in ;) |
Alıntı:
|
o o o o delgadooo herseye rağmen delgado izlerken keyif alıyorum hem onu hem yusufu out olacak kimse yok suan takımda ayrıca... |
Yusuf in tabiiki...Şu anda formayı sonuna kadar hakediyor, Delgado da bi hırs gördük Kocaeli maçında, şimdi Denizli'nin işi daha çok zorlaşacak, kim bilir belki ikisini de oynatabilir Bursa maçında... |
yusuf böyle oynarken delgadoyu oynatmak macera aramak olur delgadoda çok hırslı oynadı hocanın işi çok zor ama bn düşünmeden yusufu oynatırdım |
ikisi de in ;) |
heralde 2. plana atacak ii oynayan formayı da alır övgüyüde alır yabancı diye illa oynayacak diye bişey yok göstersin kendini |
Delgado Ve yusuf Aynı anda Oyunda olmalı bence ikiside Akıl dolu paslarla takımı pozisyona sokuyor |
Delgado hiç bir zaman out olmaz maça girdikten sonra takım daha iyi oynadı bence |
eğer birini oynatçaksa yusuf derim ikisini birden oynatçaksa itiraz etmem ama arkasını sağlam tutmalılarr |
Alıntı:
katılıyorm delgado müthişti önmzdeki hafta bursayi dağıtıcak... |
Yusuf iyi oLmaya basladi , insallah böyle devam eder. |
Yusuf bu takımın olmazsa olmazıdır.Sezon sonuna kadar öncelik Yusuf'un olmalıdır.Delgado gibi yüksek oranda pas hatasıyla oynamıyor. Not:Üstelik bu takımın en fazla para kazanan oyuncusu Delgado olmasına rağmen. Helal olsun sana yüce virtüöz (Yusuf) hep böyle oynamaya devam et... |
Evet Yusuf daha iyi şu anda Yusuf 11'de başlamalıdır.Delgado çok pas hatası yapıyor. |
Kocaeli maçında Beşiktaş ne yaptıysa Delgado oyuna girdikten sonra yaptı. Delgado'ya karşı bu ön yargıyı anlamıyorum. Yusuf un Kocaeli maçında da iyi oynadığına katılmıyorum. Ayağında çok top tutuyor, bu da rakibin savunma hattının zaman kazanmasına neden oluyor, ancak Beşiktaş a katkısı olduğuda bir gerçek. Yusuf un katkısı daha da olacaktır, ancak Delgado yu da unutmayın. Delgado gibi karakterli, düzgün, yetenekli bir oyuncuya (Devamlılığı da olsa muhteşem olacaktır) her zaman ihtiyacımız var. |
delgado'yu yusuf'la kıyaslamam bile iyi bir delgado her zaman IN, yalnız yusuf'un gelişi delgado'nun performansını artıracaktır rekabet oluşcak ne de olsa yusuf'un yaptıkları da inkar edilemez, tabi ki her zaman iyi olan ve hakeden oynamalıdır bunu şimdilik yusuf sağladı bakalım ne kadar taşıyabilecek .. |
Türkiye`de Saat: 21:39 . |