![]() |
Körfez'i yıkan adam iddialı konuştu Sergilediği performans ve oynadığı futbolla Kocaelispor´un kilidini çözen Filip Holosko, Mustafa Denizli´ye övgüler yağdırdı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...N14HOLOSKO.jpg Slovak futbolcu, “Kendimize güveniyoruz. Sahaya çıkarken, kaybetmeyi aklımıza bile getirmiyoruz. Yedek kalmayı kendime dert etmiyorum, antrenmanlarda çalışıyorum ve işime bakıyorum. Eğer kulübede kaldıysam, hocamın bir bildiği vardır. Denizli bize güven veriyor. Her karşılaşmada farklı bir takımla oynuyoruz. İkinci yarıdaki gibi oynarsak, şampiyonluğa ulaşırız. Artık gözümüz Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde” dedi. |
Denizli yabancıları iyi idare ediyor valla, helal olsun... |
evet ama bnce şampiyonluğa gittimiz içinde bu geçerli biraz ama yabancların hiçbiri sorun yaratmıyor bu mükemmel bir olay |
Holosko sevdi Denizli yi :) |
"Kendimize güveniyoruz. " işte sorun bu fazla güvenip rakibi gözümüzde zayif görüyoruz böyle sıkıntı çekiyoruz.... |
Mustafa Hoca,ilk geldiğinde çok eleştirildi.Fakat o kalitesini hemen gösterdi,tebrikler hocam.Arkanızdayız her zaman.:) |
Ya unutmayinki 2. yarinin en formda takimlarindan bir tanesi Kocaelispor.. GS 2-5 Kocaeli FB 1-1 Kocaeli |
evet aten bn şaşırdım acayip iyidi kocaeli hiç beklemezdim bu kadar iyi oynıcaklarını benn |
bence kocaeli bu sne bi alt lige düşerken şöle bi kafasını çevirip baksn arkasna neler kaçırdı bi görsn. ve bu ligde böle bi sezonda bırakın düşmeyi avrupa liglerine katılmaya hak kaznablrdm diyerekte üzülmesi gerekir. |
hoca geldıgınden berı 1-Futbolcularımıza buyuk takımda oynadıklarının ve hedeflerının sampıyonluk oldugunu bu amacla cıkıp top oynamaları gerektıgını öğretti 2-Elindeki geniş kadroyu en güzel biçimde kullanıyor kimseyi küstürmeden hakedene formasını teslım edıyor |
Türkiye`de Saat: 21:01 . |