![]() |
Zapotocny kendini savundu http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...2fan15ZAPO.jpg Çek yıldız, “Bu durumu normal karşılıyorum. Yenilen golün ardından ya stoperler, ya da kaleciler eleştirilir. Hatalarım olmadı değil, oluyor... Bizim de kaderimiz bu. Ancak futbolun takım oyunu olduğunu düşünüyorum. Eğer bir hata varsa, bu hepimizindir. Attığımız golde de hepimizin emeği var. Bu eleştirilere takılmıyorum, önemli bir galibiyet aldık ve şampiyon olacağız. Yedek kalmayı dert etmiyorum, yeri gelince ben de oynarım” dedi |
Zapo ve Sivok un adamın önünü zamanında kapatmaması hata... Umarım bir daha böyle bir hata yapmazsınız. |
zapo elinden geleni yapıyor ama ağır işte ama çok seviyorum zapoyu inş oynadığı maçlarda iyi oynar |
futbolculr onlar hakkında her eleşdiriyi kaideye alırlarsa zaten hiç bişey yapamzlar her ağızdan başka bişey çıkıyor |
tamam Zapo'nun da suçu var diğerlerinin de ama sonuçta top defansı geçtiğinde hep gol olacaksa bu kaleci ne işe yarar bütün iş defansta bitmiyor birazcık da kaleci kaleciğini ortaya koyacak. |
Zapo her macta hata yapiyor, adamin sansizligi oda gol oluyor.. Zapo cok kolay calim yiyen bir adam. Bunu gelistirmesi gerekiyor.. |
evet ben zaponun ilk geldiği zamanı hatrlıyorum adam geçirmiyodu yaa tamam yavaş ama pozisyon iyi alıyor eskisi gibi oynasa lafım yok ama bu zapo beşiktaşta hayatta oynayamaz |
Alıntı:
|
bendce ii oynadı o maçda.zapoya diolarad sivok ve diğer defans elemanlaı nerdeydi gol yerken?bitek zapoya atamayız sucu |
Her zaman Zapotocny taraftarı oldum.Bu duygusal bir şey değil.Sezon başında benim gözüme o kadar girdiki,bir daha hiç düşmez.:) Tabi bir de Mustafa Hoca'nın gözüne girmesi şart.:).Ben,T.direktör olsam savunma dörtlümüzü Toraman - Sivok - Zapotocny - Ekrem'den kurarım. Zapotocny,kolay geçiliyor.Çünkü,istikrarlı oynayamıyor.Sivasspor maçında oynadı,sonra 2 maç sonra.Bence normal. |
Türkiye`de Saat: 17:40 . |