![]() |
ne maçtı yaaaa.. ne gs ne fb tek kazanan bjk oldu :):) |
ben büyük zevk aldim bu mactan...hem berabere bitti, hem kötü futbol oynadi her ikisid..kirmizi kartlar iyice keyfini yerine getirdi...önümüzdeki maclarda cok önemli futbolculari cezali duruma düstü..iyi oldu..darisi sivasin basina:D |
iddaada maçta kırmızı kart olur diye oynamıştım 90 dakika hakeme o kadar küfür ettim son dakikada çok sevindim |
Arkadaslar Gs FB bizim ezeli rakibimiz olabilir.. ama Türk Futbolu adina çok üzücü olaylar yasandi bu aksam..Olayi LUGANO baslatti adam kafayi atip kaçiyor Türk Futbolculari birbirlerini yiyor ben hic Sevinmedim çikan olaylara ama maçin sonucu tabiki bizim açimizdan çok iyi de olaylar bence çok üzücü.. Bu arada Sabri çok sinirliydi ne o öyle ya sanki savas'a çikmis gibi düdük çaliyor hakem deliriyo çok yazik Basin çok büyütüyo derbilieri sonra çikan olaylara sasiriyorz çok ayip ! |
işte bu kadarcıksınız siz..anca bu yakışır size..!! bekliyoruz cezaları..bakalım ne olacak..? |
Yha asıl önemli olan bence şudur medya dünya derbisi diye abartıy kimse kusura bakmasın ama bu mu ln dünya derbisi sadece bu maç için konuşmuyorum, özellikle de son yıllarda gs - fb maçları hep böyle zevksiz ama olaylı geçer zaten dünya derbisi dedikleride olaylardan olsa gerek dünya derbisini falan bilmem ama bana göre Türkiye'de en büyük derbi 1. bjk - fb 2. bjk - gs 3. gs- fb... |
vallahi zevkle izledim yesinler birbirlerini ama bence hakem cok insafli dayandi yoksa birkac kisi daha kart görmesi lazimdi....aglamayada basladilar zevkten dörtköseyim bu aralar |
hayatları boyunca futbol oynamasınlar bence =))) |
Milli takimda beraber oynayan Semih ile Ardanin ve Sabri ile Emrenin kavgasi beni hic sasirtmadi.. Milli takimin hocasi sever cirkef futbolculari cunku kendide cirkef.. Birde Fairplay liginde sonuncu siradan kurtuluruz artik haha :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:47 . |