![]() |
Hazimsizligin disa vurumu Sözüm ona Türkiye nin iki güzide kulübü (hatta iki büyügü) ve hocalarinin oyunculari milli futbolcular. Yakisani yaptiniz tebrikler, medyanin sisire sisire utanmadan dünyanin en önemli derbisi diye lanse ettigi maci meydan muharebesine cevirdiniz. Birbirinize küfür ettiniz, yumruk attiniz vs. vs. Besiktas Sivas la almis basini gidiyor, varmisin yokmusun maci ve ne aci ki macta tis yok sifir sifir. Sinirler gerildi, vücut yorgun düstü ve ip inceldigi yerden koptu. Iki tarafinda olmayan Sampiyonluk ümitleri resmen bitti. Bu mac aklima geseyi Inönüde yenip Sampiyon oldugumuz maci getirdi. Ümit karan ve Volkan macin son saniyelerinde isin bittigini anlayinca hazimsizlik tavan yapti ve futbolcularimiza vurmaya tekme atmaya basladilar. Bu kez karsida Besiktas yokdu feneri buldular ve formayi siyah beyaz hayal edip vurdular. Noktayi da baskan koydu beklenen demec geldi: "feneri ve geseyi devre disi birakmaya calisiyorlar" |
Dünya derbisiymiş. Böyle derbinin ben içine tükürürüm.İnsanlıktan nasibini almamış hiç birşeyi sindiremeyen. teşbihte hata olmaz zekaları yaşları 7-8 yaşındaki bir çocukla eşit olan 22 kişiyi izledim. |
Noktayi da baskan koydu beklenen demec geldi: "feneri ve geseyi devre disi birakmaya calisiyorlar" Bu sözü Adnan Polat söyledi.Allah hepinizin belasını versin,ne diyeyim başka.Farkı açıp gitmeliyiz.Bu lig için fazla şerefliyiz. Yoksa son maçlarda çok dolaplar döner. Herkes gördüki Türkiye'nin en iyi taraftarı,kulübü,ahlaklı futbolcusu BEŞİKTAŞ'tadır... |
Böyle ahlaksız futbolcuların ligimizi kirletmesine dayanamıyorum bu kadar çirkeflik olmaz ! |
İtinay'la Burun kirmayi bilirsiniz :D |
Fener le gese oynadı Beşiktaş kazandı :D Olay bu böyle derbi flan olmaz. |
iyi oldu böyle..birbirlerini yediler...resmen yediler:D ikiside birbirlerini sampiyonluk yarisindan uzaklastirdilar...selametle |
Ahlaksızlar... |
bu maçtan en çok aklımda kalan sayın(!) Adnan Polat'ın "gese ve febe'yi devre dışı bırakmaya çalışıyorlardı, başardılar" demesi oldu...daha ne kadar saçmalayabilirdi acaba..!!! bir de stadyum programındakiler "Adnan Polat'tan yapıcı bir konuşma bekliyoruz" dedikten sonra Adnan Polat'ın "yaa boşversene yaaa ne federasyonu" demesine gülmekten öldüm:D |
Alıntı:
|
adnan polatın gese ve febe'yi devre dışı bırakmaya çalışıyorlardı, başardılar" demesi şaibesaray ve rezilbahçe kutsal ittifak yaptığının kanıtıdır :D hadi bakalım çıkın işin içinden :D |
dün akşam keyiften 4 köşe oldum, eziklerle cinconlar sinirden birbirini yedi, beter olsunlar. Adnan Polat gibi dönek bir insanı da ciddiye almaya bile değmez, şaibe olmadan alın teriyle şampiyon olmak zor geldi ondan böle çirkeflikler yapmaya başladılar yine .. Ertruğrul Sağlam'ın geçenlerde sarfetmiş olduğu çok kullanılan bir söz var ve dönek adnan polat'a çok uygun : "Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" . |
bu açıklmaların temelinde eziklik diilde ne var sölermsnz :D |
adnan polat serefsizin teki oldugunu her firsatta demecleriyle gosteriyor ulan serefsiz oncekileri gectim hadi son 5 sezonda hakkinizda verilen beles penaltilarin sayisi kac elle attiginiz gollerin sayisi kac ofsayttan attiginiz gollerin sayisi kac foul yaparak attiginiz gollerin sayisi kac serefsiz ahlaksiz adi herif seni siz kim buyukluk kim adi herif gsnin hertarafi buyuk olsa ne olur bukadar saibeyle buyuk olmak ancak sizin gibi serefsizlere yakisir |
gese yi bence ligden düşürmeliler böyle maçmı olur rezil ettiler türk sporunu şikeci adnanda az değil ya adamlar hem suçlu hem güçlü takımına kızacağı yerde federasyona kızıyor rezil herif maçı izlemesek yutturucak...... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:52 . |